Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780
lukasz21:
Może i tak. No i koniec już tego tematu bo się już trochę rozrósł niepotrzebnie.
Co do M3 to widać, że jak na razie to się skupiają tylko na wyglądzie, a o nowych funkcjach no i poprawieniu wydajności systemu chyba zapomnieli.
tbgkol:
--- Cytat: lukasz21 w 24 Wrzesień 2008, 14:20:56 ---Co do M3 to widać, że jak na razie to się skupiają tylko na wyglądzie, a o nowych funkcjach no i poprawieniu wydajności systemu chyba zapomnieli.
--- Koniec cytatu ---
To w końcu dopiero M3 nie ma się co dziwić.
lukasz21:
Wygląd też jest ważny - mnie w Viście drażnią te cieniowane czcionki (bym je wyłączył ale nie wiem jak), poza tym zmieniłbym menu Start.
Już jest oficjalne info o tym, że konferencja PDC będzie w większości poświęcona 'Siódemce', i będzie można otrzymać pre-bete Windows 7, więc w niedługim czasie można się spodziewać go w necie.
tbgkol:
--- Cytat: lukasz21 w 25 Wrzesień 2008, 15:10:17 ---Wygląd też jest ważny - mnie w Viście drażnią te cieniowane czcionki (bym je wyłączył ale nie wiem jak), poza tym zmieniłbym menu Start.
Już jest oficjalne info o tym, że konferencja PDC będzie w większości poświęcona 'Siódemce', i będzie można otrzymać pre-bete Windows 7, więc w niedługim czasie można się spodziewać go w necie.
--- Koniec cytatu ---
Menu strt można zmienić na to z Win 9x. Jakie cieniowane czcionki?
lukasz21:
Wiem że menu start można zmienić tylko powinno być to z XP te z 9x jest kijowe. Nie wiem czy to cieniowanie czy co ale u mnie są takie rozmyte - w powiększeniu to wszystko widać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej