Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (25/55) > >>

mivko:
Acha dzieki. A np jak włączam ten program z windowsa xp to niechce mi sie uruchomić. Muszę go włączać z pod Visty ??
I co z tym wyborem języków. Bo niechce usuwać angielskiego.

kowalmisiek:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:35:57 ---Acha dzieki. A np jak włączam ten program z windowsa xp to niechce mi sie uruchomić. Muszę go włączać z pod Visty ??

--- Koniec cytatu ---
Ale wyjasnij dokladnie co ty chcesz z tym jezykiem? Czy chcesz zeby instalator byl w jezyku polskim? Czy chcesz zeby w tej kolumnie wyboru "gdzie sie wybiera miedzy angielskim a polskim" byl domyslnie w pierwszej pozycji polski? Bo nie wiem o co ci chodzi.

mivko:

--- Cytat: kowalmisiek w 27 Lipiec 2009, 16:41:25 ---
--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:35:57 ---Acha dzieki. A np jak włączam ten program z windowsa xp to niechce mi sie uruchomić. Muszę go włączać z pod Visty ??

--- Koniec cytatu ---
Ale wyjasnij dokladnie co ty chcesz z tym jezykiem? Czy chcesz zeby instalator byl w jezyku polskim? Czy chcesz zeby w tej kolumnie wyboru "gdzie sie wybiera miedzy angielskim a polskim" byl domyslnie w pierwszej pozycji polski? Bo nie wiem o co ci chodzi.

--- Koniec cytatu ---
Tak chce żeby w tej kolumnie domyślnie pierwszy był poski ale zeby można było wybrac też angielski. Aw jakim języku jest te okno co się wybiera języki ??? Acha i integrując to sposobem egonka to bedą te 2 języki polski i angielski ???

kowalmisiek:
Tak integrujac to sposobem egonka beda do wyboru 2 jezyki. Jak chcesz zeby instalator byl w jezyku angielskim to nic nie rob a jak chcesz zeby w polskim to przeczytaj najlepiej caly temat a przynajmniej strone chyba 3 i 4 tak jest opisane wszystko. Co do tego zeby w tej kolumnie wyboru na gorze byl polski a pod nim angielski to nie wiem i raczej nikt nie wie bo nikt takich potrzeb nie ma. Mowilem juz 2 razy chyba. Znajdz na plycie plik "lang.ini" i w nim kombinuj moze ci sie uda tam przestawic kolejnosc.

topiq:
 ??? Ale po co... ? Czy jest jakiś problem z tym żeby na początku instalacji kliknąć sobie Mój język to polski? A potem iść sie drzemnąć 30 minut dopóki sie wyskoczy okno z nazwą profilu do podania? Jesli chodzi o wąskie menu... Mi się szersze podoba bo mam ekran 22" w 1680x1050 i wygodniej  :-[ Ale w tutorialu wszystko ładnie podane tylko dobrze się wczytać. Bywa, że nie można ustawić w CMD innego dysku niż C:\ tak jak u mnie. Komenda CD działa tylko do C: i za chiny nie idzie przejść dalej (7WORK miałem na D: ). A by domyślnie był polski w pliku lang.ini zmień kolejność języków en-US z pl-PL w sekcji [Available UI Languages] np. pl-PL = 2 en-US = 3 . Wtedy polski powinien być pierwszy.

P.S. Szybko odpisujecie nie idzie zdąrzyć ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej