Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (24/55) > >>

mivko:

--- Cytat: SeBoLeX w 27 Lipiec 2009, 16:26:38 ---
--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:23:22 ---Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

--- Koniec cytatu ---

1) aero.msstyles.mui z C:\Windows\Resources\Themes\Aero\en-US\ wkleić do C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL\
2) w RTM nie ma znaku wodnego

--- Koniec cytatu ---
Acha. Ale ten pasek to nie kumam. Chodzi mi o to żeby tak windowsa zintegrować żeby był już ten pasek wąski. I tych katalogów niema. Bo ja niemam zainstalowanego windowsa 7.

kowalmisiek:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:23:22 ---
--- Cytat: topiq w 27 Lipiec 2009, 15:43:21 ---Yeessss udało się zintegrować LIP z buildem 7600 x64 ale znaku wodnego tam nie widziałem :/
I zauważyłem jedną rzecz, że po instalacji nie cały sprzęt mi wykrył, jak to miało miejsce w przypadku RC1. Na początku się wybiera angielski lub polski. Potem już in polish leci :D Z godzinkę się zeszło. Ogólnie to byle do 22 października aż mi kurier przyniesie paczuszkę :D Ale zintegrowałem polski z nudów w sumie :D Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Hej. niewiesz jak zrobić żeby domyślny język był polski ale tak żeby mozna było wybrać angielski też ??? i Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

--- Koniec cytatu ---
Po co Ci takie kombinacje? Pokombinuj jesli musisz koniecznie w pliku lang.ini Zmien kolejnosc albo cos. Ten plik ktory napisal ci SeBoLeX odpowiada wlasnie za waskie menu start. Jak integrujesz lipy to w folderze wim wez poszukaj w "windows" tych plikow.

mivko:

--- Cytat: kowalmisiek w 27 Lipiec 2009, 16:30:18 ---
--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:23:22 ---
--- Cytat: topiq w 27 Lipiec 2009, 15:43:21 ---Yeessss udało się zintegrować LIP z buildem 7600 x64 ale znaku wodnego tam nie widziałem :/
I zauważyłem jedną rzecz, że po instalacji nie cały sprzęt mi wykrył, jak to miało miejsce w przypadku RC1. Na początku się wybiera angielski lub polski. Potem już in polish leci :D Z godzinkę się zeszło. Ogólnie to byle do 22 października aż mi kurier przyniesie paczuszkę :D Ale zintegrowałem polski z nudów w sumie :D Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Hej. niewiesz jak zrobić żeby domyślny język był polski ale tak żeby mozna było wybrać angielski też ??? i Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

--- Koniec cytatu ---
Po co Ci takie kombinacje? Pokombinuj jesli musisz koniecznie w pliku lang.ini Zmien kolejnosc albo cos.

--- Koniec cytatu ---
No chciałbym aby można było wybrac pomiędzy polski a angielskim. Może wcześniej żle to napisałem.

mivko:
Acha. No dzięki  :D

SeBoLeX:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:29:22 ---
--- Cytat: SeBoLeX w 27 Lipiec 2009, 16:26:38 ---
--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:23:22 ---Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

--- Koniec cytatu ---

1) aero.msstyles.mui z C:\Windows\Resources\Themes\Aero\en-US\ wkleić do C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL\
2) w RTM nie ma znaku wodnego

--- Koniec cytatu ---
Acha. Ale ten pasek to nie kumam. Chodzi mi o to żeby tak windowsa zintegrować żeby był już ten pasek wąski. I tych katalogów niema. Bo ja niemam zainstalowanego windowsa 7.

--- Koniec cytatu ---

Montujesz install.wim w GImageX, wypakowuje się zawartość pliku, podmieniasz ten plik mui odpowiedzialny za pasek i odmontowujesz install.wim
Na pierwszej stronie tego tematu masz dokładnie wyjaśnione jak zamontować i wymontować ten plik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej