Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Integracja pakietu językowego z płytą instalacyjną Windows 7 - Poradnik

<< < (23/55) > >>

popuri11:

--- Cytat: luk4s w 27 Lipiec 2009, 11:47:47 ---Który plik odpowiada za szerokość menu start?

--- Koniec cytatu ---

aero.msstyles.mui C:\Windows\Resources\Themes\Aero\en-US wklej do C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL

mivko:
Witam. Mam prośbe do Wojtka. Mógłbyś tutaj wciepac całą instrukcję przerobioną przez ciebie aby były te odpowiednie linijki i żeby był zintegrowany langpack, localpack, usunięty znak wodny, aby był wąski pasek, możliwość wyboru jezyka: angielski lub polski, możliwość wyboru wersji systemu.
Pozdro.

Acha windows 7 x86

topiq:
Yeessss udało się zintegrować LIP z buildem 7600 x64 ale znaku wodnego tam nie widziałem :/
I zauważyłem jedną rzecz, że po instalacji nie cały sprzęt mi wykrył, jak to miało miejsce w przypadku RC1. Na początku się wybiera angielski lub polski. Potem już in polish leci :D Z godzinkę się zeszło. Ogólnie to byle do 22 października aż mi kurier przyniesie paczuszkę :D Ale zintegrowałem polski z nudów w sumie :D Pozdrawiam

mivko:

--- Cytat: topiq w 27 Lipiec 2009, 15:43:21 ---Yeessss udało się zintegrować LIP z buildem 7600 x64 ale znaku wodnego tam nie widziałem :/
I zauważyłem jedną rzecz, że po instalacji nie cały sprzęt mi wykrył, jak to miało miejsce w przypadku RC1. Na początku się wybiera angielski lub polski. Potem już in polish leci :D Z godzinkę się zeszło. Ogólnie to byle do 22 października aż mi kurier przyniesie paczuszkę :D Ale zintegrowałem polski z nudów w sumie :D Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Hej. niewiesz jak zrobić żeby domyślny język był polski ale tak żeby mozna było wybrać angielski też ??? i Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

SeBoLeX:

--- Cytat: mivko w 27 Lipiec 2009, 16:23:22 ---Jak wgrac ten wąski pasek i usunąc znak wodny. pozdro.

--- Koniec cytatu ---

1) aero.msstyles.mui z C:\Windows\Resources\Themes\Aero\en-US\ wkleić do C:\Windows\Resources\Themes\Aero\pl-PL\
2) w RTM nie ma znaku wodnego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej