Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

Zaczęty przez sCooBy^, 02 Maj 2009, 16:41:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Ale skoro nie działa to nalezy zrobic tak jak pisał Ci Scooby ;)

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
A jaka powinna być instrukcja jak miałem wgranego LIP od Windowsa?

Po wypakowaniu wszystkich plików program zawiesza działanie i leci to śmieszne okienko windowsa o zamkinęciu działaniu cośtam.... jak chce odpalić execa z folderu w ktorym to sie wypakowalo to dzieje sie to samo.

Kopiowanie plików też nie chce przejść bo pisze mi przy kopiowaniu PL-pl , że muszę mieć odpowiednie uprawnienia - a niby pracuje na koncie admina ...

hubert1

Ekspert
"bo licz± siê wspomnienia, prawda, prawda" :D
Miejsce pobytu: Bydgoszcz
IP zapisane
Na forum było też rozwiązanie tego problemu poprzez odpowiedni skrypt do rejestru albo wyłączenie polskiego lipa, przejscie na angielski i instalacja

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Hmm tylko, że ja zmieniłem na angielski zrobiłem reboot i dalej nie moge skopiowac i podmienic tych plikow z pl-PL

hubert1

Ekspert
"bo licz± siê wspomnienia, prawda, prawda" :D
Miejsce pobytu: Bydgoszcz
IP zapisane
hmm. Mogę tylko sprubować pomóc ci na wyczucie bo zawsze instalowałem tylko i od razu pack od scoobiego. Może ten wpis do rejestru zainmportuj albo usun lip pl

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane
Niedługo czeka mnie format, także chyba dam sobie spokój i jak już wyjdzie RTM to wtedy się będę nad tym zastanawiał...

Ktoś już zainstalował? Wszystko poprawnie po PL łącznie z Panelem Ster i Speech rec... oraz Play i Resume w WMP?

sCooBy^

Ekspert
GG: 9706662
  1. sebastian.pawlus@hotmail.com
Miejsce pobytu: Install.wim
IP zapisane
Pomijajcie pliki które nie mozna skopiowac. Aplikacja spolszczenia juz je i tak kopiuje a to kopiowanie dodatkowe to taki jakby efekt psychologiczny  zeby cache zostalo szybciej odbudowane.

Sory za pisownie ale pisze z komorki :)
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

ZielonyVx

**
Użytkownik
IP zapisane
siemanko. dawno mnie tutaj nie było. widzę, że dużo się zmieniło. Nie bardzo się teraz orientuje i trochę by mi to czasu zajęło żebym wszystko wiedział, wiec może mi ktoś tak po krótce wytłumaczyć czy dużo istotnych zmian jest w stosunku do wersji 2.1, czy to już tylko kosmetyka, na jakich buildach śmiga itd?  ;D

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
Śmiga na każdym buildzie, poprawione zostały błędy i niezmienione pola w tłumaczeniu. Screena z instalatora masz na pierwszej stronie ;)
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

Skubi

**
Użytkownik
IP zapisane

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
Na 100% działa.

ZielonyVx

**
Użytkownik
IP zapisane
dzięki wielkie. już zmieniam język na eng. starym sposobem, reboot i działam  ;)

EDIT: już mam ;) dzięki wielkie dla sCooBy^ego i wszystkich, którzy chociaz w najmniejszym stopniu przyczynili sie do powstania tego spolszczenia  ;D

i jeszcze jedno. czy dalej po najechaniu kursorem myszy na ikonę regulacji głośności w zasobniku powinien widnieć napis "speakers"?

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
To musisz samemu zmieniać. Prawoklik na ikonkę -> urządzenia do odtwarzania -> właściwości ;)
Gdy masz zintegrowany LP, masz od razu napis Głośniki ;)

ZielonyVx

**
Użytkownik
IP zapisane

magic145

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Po zainstalowaniu spolszczenia od Scoobego (wersja 3.0)w Win 7 7260 x86 pojawiły sie tzw. *krzaczki językowe*.W opcjach językowych mam ustawiony  język polski(programisty).Jak zlikwidować ten problem?