Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

<< < (10/109) > >>

Hautameki:

--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 17:10:38 ---
--- Cytat: Hautameki w 02 Maj 2009, 17:06:46 ---Ja bym wolał widzieć ten napis. Można go jakoś odzyskać?

--- Koniec cytatu ---

Do katalogu system32\pl-PL -> http://www.mediafire.com/?ymz4j5izdfm

--- Koniec cytatu ---

Dzięki, ale nie mogę go skopiować - odmowa dostępu.

Sephiroth:

--- Cytat: Hautameki w 02 Maj 2009, 17:28:32 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 17:10:38 ---
--- Cytat: Hautameki w 02 Maj 2009, 17:06:46 ---Ja bym wolał widzieć ten napis. Można go jakoś odzyskać?

--- Koniec cytatu ---

Do katalogu system32\pl-PL -> http://www.mediafire.com/?ymz4j5izdfm

--- Koniec cytatu ---

Dzięki, ale nie mogę go skopiować - odmowa dostępu.

--- Koniec cytatu ---

Zmień nazwę starego pliku na inną i wklej nowy. :)

sCooBy^:
Ma ktoś ochotę potłumaczyć?? Robię kasting na tłumaczenia: UAC

70, "User Account Control Settings" - Ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika

86, "Recommended if you routinely install new software and visit unfamiliar websites." - Polecany jeśli rutynowo instalujesz nowe oprogramowanie i odwiedzasz nieznane witryny internetowe

88, "Recommended if you use familiar programs and visit familiar websites." - Polecany jeśli korzystasz z znanych programów i odwiedzasz znajome witryny internetowe."

90, "Not recommended. Choose this only if it takes a long time to dim the desktop on your computer."
92, "Not recommended. Choose this only if you need to use programs that are not certified for Windows 7 because they do not support User Account Control."
112, "Recommended if you routinely install new software and visit unfamiliar websites."
114, "Not recommended. Choose this only if it takes a long time to dim the desktop on your computer."
116, "Not recommended. Choose this only if it takes a long time to dim the desktop on your computer."
118, "Not recommended. Choose this only if you need to use programs that are not certified for Windows 7 because they do not support User Account Control."

Sephiroth:
70, "Ustawienia Kontroli Konta Użytkownika"
86, "Zalecane jeśli często instalujesz nowe oprogramowanie i odwiedzasz nieznane strony internetowe."
88, "Zalecane jeśli używasz znanych Ci programów i odwiedzasz znane strony internetowe."
90, "Nie zalecane. Wybierz tylko kiedy zaciemnianie pulpitu zajmuje dużo czasu."
92, Nie zalecane. Wybierz tylko jeśli potrzebujesz używać programów nie wspierających Windows 7, ponieważ nie są kompatybilne z Kontrolą Konta Użytkownika."
112, "Zalecane jeśli często instalujesz nowe oprogramowanie i odwiedzasz nieznane strony internetowe."
114, "Nie zalecane. Wybierz tylko kiedy zaciemnianie pulpitu zajmuje dużo czasu."
116, "Nie zalecane. Wybierz tylko kiedy zaciemnianie pulpitu zajmuje dużo czasu."
118, "Nie zalecane. Wybierz tylko jeśli potrzebujesz używać programów nie wspierających Windows 7, ponieważ nie są kompatybilne z Kontrolą Konta Użytkownika."

Kiepsko mi wyszło, postaram się ulepszyć.

Nie wiem jak rozgryźć to zaciemnianie pulpitu.

sCooBy^:
Dzięki ;) Zrobione
Fix tutaj: http://www.mediafire.com/?hnjzgjrtm3m oba pliki do system32\pl-PL

shell32 to fix do tego "Lokalizacja 3" w bibliotece

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej