Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
sCooBy^:
--- Cytat: orzech w 04 Maja 2009, 09:59:47 ---Moim zdaniem nie ma się co wgłębiać już w to spolszczenie i dalej w nim dłubać. Już niedługo możemy się spodziewaćoficialnego polskiego iso z microsoftu, gdzie takie poprawki jak wyżej i tak zostaną pominięte i ujęte w odpowiedni sposób. Podziękujmy Scoobyemu za przerobienie spolszczenia, że zrobił to dużo wcześniej niż ms, ale nie przesadzajcie już ;)
--- Koniec cytatu ---
Oficjalne polskie "iso" od Microsoftu to można się spodziewać gdzieś w granicach grudnia-stycznia(2010) na pułkach sklepowych ;)
Jak wycieknie jakiś cab do 7100 x86 to i tak to będzie ten sam co do x64 (czyli to samo co do 7077), przed nami jeszcze na pewno kilka wycieków nowszych buildów Win7 a nie ma co liczyć że do każdego wycieknie polski cab ;p
Po to właśnie to spolszczenie żeby pasowało jedno do wszystkich buildów ;)
Sotom:
--- Cytat: popuri11 w 04 Maja 2009, 07:12:50 ---
--- Cytat: Sotom w 04 Maja 2009, 01:22:19 ---Btw tutaj nie przetlumaczone :P
http://i40.tinypic.com/2uooz07.jpg
--- Koniec cytatu ---
ja zainstalowałem 2 wersje (poprawioną ) spolszczenia i u mnie jest po polsku .
--- Koniec cytatu ---
Hmm to cos zrobilem zle?
Zmienilem w Panelu jezyk na ang, wylogowalem sie, instalacja spolszczenia, restart no i widac efekty :P
Edit: Zainstalowalem jeszcze raz i nadal kilka rzeczy u mnie jest po ang. Np w kalkulatorze oraz Pomoc nadal nie działa ;/
Mickey:
Ja zainstalowałem to spolszczenie w inny sposób. Na innym systemie wypakowałem wersję 2.0a i skopiowałem pliki ręcznie. Efekt: kalkulator mi w końcu spolszczyło, "troubleshoot problem" też mi w końcu działa, ale pomoc nie :/
egonek:
--- Cytat: popuri11 w 04 Maja 2009, 09:55:34 ---
--- Cytat: egonek w 04 Maja 2009, 09:47:19 ---sCooBy^ mam dwie propozycje dotyczące zmian.
Oby dwie dotyczą menu kontekstowego pulpitu Pierwsza gdy włączymy pokaz slajdów na pulpicie to w menu kontekstowym widnieje napis "Następna tapeta pulpitu".
Mógłbyś zmienić po prostu na "Następna tapeta". Napis ten dość mocno poszerza menu kontekstowe a lepiej, żeby było węższe (ładniej wygląda). Druga sprawa tyczy
się tekstu "Rozdzielczość ekranu". Jakbyś mógł to zmień go na "Rozdzielczość". Menu kontekstowe będzie wtedy węższe i ładniejsze.
PS. Znalazłem malutki błąd w twoim spolszczeniu. Mianowicie we właściwościach Komputera zdanie "Brak wsparcie dla wprowadzania za pomocą dotyku dla tego ekranu". Powinno być "Brak wsparcia...".
To tylko zwykła literówka, ale przydałoby się to poprawić.
--- Koniec cytatu ---
niema tam żadnego błędu
--- Koniec cytatu ---
Nie ma ponieważ masz zainstalowaną wersję 1.0 spolszczenia. Nie wiem czemu ale w wersji 2.0 i 2.0a jest ten błąd.
Sotom:
Scooby bedzie wersje 3.0 albo 2.0b ? :P
Z dokladna instrukcją zainstalowania bez błędów :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej