Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^
popuri11:
--- Cytat: mar101 w 04 Maja 2009, 08:37:54 ---Witam mam takie pytanko jak mozna odinstalowac ten pakiet Polski
--- Koniec cytatu ---
gdzieś na forum było napisane jak odinstalować pakiet Polski musisz dobrze poszukać .
http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1319.msg21521.html#msg21521
egonek:
sCooBy^ mam dwie propozycje dotyczące zmian.
Oby dwie dotyczą menu kontekstowego pulpitu Pierwsza gdy włączymy pokaz slajdów na pulpicie to w menu kontekstowym widnieje napis "Następna tapeta pulpitu".
Mógłbyś zmienić po prostu na "Następna tapeta". Napis ten dość mocno poszerza menu kontekstowe a lepiej, żeby było węższe (ładniej wygląda). Druga sprawa tyczy
się tekstu "Rozdzielczość ekranu". Jakbyś mógł to zmień go na "Rozdzielczość". Menu kontekstowe będzie wtedy węższe i ładniejsze.
PS. Znalazłem malutki błąd w twoim spolszczeniu. Mianowicie we właściwościach Komputera zdanie "Brak wsparcie dla wprowadzania za pomocą dotyku dla tego ekranu". Powinno być "Brak wsparcia...".
To tylko zwykła literówka, ale przydałoby się to poprawić.
popuri11:
--- Cytat: egonek w 04 Maja 2009, 09:47:19 ---sCooBy^ mam dwie propozycje dotyczące zmian.
Oby dwie dotyczą menu kontekstowego pulpitu Pierwsza gdy włączymy pokaz slajdów na pulpicie to w menu kontekstowym widnieje napis "Następna tapeta pulpitu".
Mógłbyś zmienić po prostu na "Następna tapeta". Napis ten dość mocno poszerza menu kontekstowe a lepiej, żeby było węższe (ładniej wygląda). Druga sprawa tyczy
się tekstu "Rozdzielczość ekranu". Jakbyś mógł to zmień go na "Rozdzielczość". Menu kontekstowe będzie wtedy węższe i ładniejsze.
PS. Znalazłem malutki błąd w twoim spolszczeniu. Mianowicie we właściwościach Komputera zdanie "Brak wsparcie dla wprowadzania za pomocą dotyku dla tego ekranu". Powinno być "Brak wsparcia...".
--- Koniec cytatu ---
niema tam żadnego błędu
orzech:
--- Cytat: egonek w 04 Maja 2009, 09:47:19 ---sCooBy^ mam dwie propozycje dotyczące zmian.
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem nie ma się co wgłębiać już w to spolszczenie i dalej w nim dłubać. Już niedługo możemy się spodziewaćoficialnego polskiego iso z microsoftu, gdzie takie poprawki jak wyżej i tak zostaną pominięte i ujęte w odpowiedni sposób. Podziękujmy Scoobyemu za przerobienie spolszczenia, że zrobił to dużo wcześniej niż ms, ale nie przesadzajcie już ;)
d.l:
--- Cytuj --- Już niedługo możemy się spodziewać oficialnego polskiego iso z microsoftu, gdzie takie poprawki jak wyżej...
--- Koniec cytatu ---
Wiesz coś więcej na ten temat ? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej