Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 z trybem Windows XP
Alastis:
--- Cytat: Bart. w 25 Kwiecień 2009, 21:10:14 ---jak zrozumiałem tak będzie tylko dla biznesowych wersji, jeżeli źle przeczytałem (z pośpiechu) niech mnie ktoś wyciągnie z błędu ;)
--- Koniec cytatu ---
dobrze przeczytales
"Funkcja trybu Windows XP będzie niestety dostępna jedynie w systemie Windows 7 w edycjach Professional (odpowiednik Visty Business) i Ultimate, kierowana jest bowiem głównie do małych firm."
radeck0:
Nie no w tym momencie microsoft mnie zaskoczył. I to nie mało...
Szkoda, że nie we wszystkich wersjach (No już nie liczyć tego startera...)
Trzeba będzie zainstalować wersję ultimate ;D
Na pewno się przyda.
Graty, brawa i ogromny + dla MS, jeżeli oczywiście to wypali...
stranded:
Szczerze to nie mam pojęcia na co użytkownikowi domowemu taki support. Co będziecie instalować jakieś gry dosowe? ;)
Praktycznie wszystko czego na co dzień używam działa na Windows 7 a jest tego sporo.
radeck0:
--- Cytat: stranded w 26 Kwiecień 2009, 19:18:21 ---Szczerze to nie mam pojęcia na co użytkownikowi domowemu taki support. Co będziecie instalować jakieś gry dosowe? ;)
Praktycznie wszystko czego na co dzień używam działa na Windows 7 a jest tego sporo.
--- Koniec cytatu ---
O ile sie nie myle, to z gier nie działa np Mafia, Majesty... ;) dlatego ludziom się to przyda. Oczywiście nie wszystkim, ale tym z gorszym sprzętem, którzy nie grają w nowości - na pewno. ;)
stranded:
No tak ale patrzeć trzeba raczej w przyszłość, ile można grać np. w Mafię?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej