Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 z trybem Windows XP

<< < (3/26) > >>

Czujny:
mimo wszystko czasem warto wrócić do starszych gier żeby sobie przypomnieć jak się tworzyło profesjonaln± i głęsbsz± niż dzi¶ rozrywkę,  w odróżnienieniu do dzisiejszych czasów ;)

Grechu:
A czy ta wirtualizacja będzie działać na wszystkich komputerach? Czy przypadkiem nie jest potrzebny do tego odpowiedni procesor Intela? Gdzie¶ mi co¶ takiego (lista procesorów) przemknęło na jakim¶ angielskim forum.

stranded:
Poza tym za x lat wyjdzie GeForce x999 Ultra Hiper Edition lub ATI Radeon 999 i my¶licie, że napisz± sterowniki pod XP? No bo pewnie w całej tej emulacji XP będzie potrzeba jakich sterowników do sprzętu.

Co innego w firmach, jakie¶ aplikacje w urzędach sprzed 10 lat pewnie takie co¶ tam się przyda.

ziebal:

--- Cytat: Grechu w 26 Kwiecień 2009, 19:43:06 ---A czy ta wirtualizacja będzie działać na wszystkich komputerach? Czy przypadkiem nie jest potrzebny do tego odpowiedni procesor Intela? Gdzie¶ mi co¶ takiego (lista procesorów) przemknęło na jakim¶ angielskim forum.

--- Koniec cytatu ---

Zapewne chodzi ci o VT... Procesory AMD też to maj±, tylko się inaczej nazywa :P

Mistol:
Mam rozumieć że funkcja ta będzie dopiero dostępna do pobrania oddzielnie na Windows Update 5 maja w dniu premiery RC1 ?
Na stronie głównej pisze że w RC już ma być dostępna  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej