Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7100 w sieci...

<< < (193/198) > >>

Czujny:

--- Cytat: Huvi85 w 05 Maj 2009, 18:12:52 ---Może troche nie na temat ale ....
Czy ktoś słłyszal i sprawdzał info o tym że Win7 RC od mmaja 2010 będzie się wyłączał co 2 godziny użytkowania by poinformować o nadchodzącyym końcu licencji?? Wyczytałem to na Gizmodo i się troche zdziwiłem. Co prawda do tego jeszcze sporo czasu ale jednak jakiś niesmak jest, lepiej by expire nastąpił w maju anie takie bajki. jutro jak dobrze pójdzie sprawdze co i jak :D Oby to tylko głupi żart  ::)

--- Koniec cytatu ---

niestety też tak słyszałem i obawiam się, że to nie *dżołk*

Grechu:
Zmieńcie datę to będzie wiadomo :) I to wyłączanie ma być od marca nie od maja.

Huvi85:
Nom niestety nie "dzołk", ale do tego czasu będzie RC2 i RTM pewnie więc nie ma się co przejmować :)
Ja jestem świeżo po instalacji RC i chcę się nim jak najdłużej nacieszyć więc sprawdzać nie będe bo napewno to zadziała jak przyjdzie czas.

toshi:
Wybaczcie jeśli to nie to miejsce lub coś innego... mam problem z pobraniem W7 RC B7100 x64 ENG ze strony Microsoft. Otrzymałem klucz, klikam na DOWNLOAD NOW, przenosi mnie do strony z:

Windows 7 RC Download Center

Please wait while the Download Manager begins your download.

no i tak czekam już godzinę...

Może ktoś mi jakoś pomóc?
Interesuje mnie konkretnie wersja x64.
(RapidShare odpada, nie posiadam konta PREMIUM :/)

Pozdrawiam i dziękuję za ew. pomoc.

Rocker:
Mam pewne pytanie, a nie wiedziałem gdzie napisać (nie bijcie ; > ).
Posiadam Windows 7 Build 7000 x64, o system bardzo dbałem i dbam i chodzi bardzo wydajnie, pobrałem RC1 i tu pytanie - Czy mogę dać opcję UPDATE podczas instalacji RC1? Czy będzie jakiś mocny spadek wydajności? I czy ktoś w ogóle odpalił NFS Undercover na Win7 RC1 x64? Nie chcę formatować systemu ponieważ posiadam różne dane, gry i programy na których instalację i konfiguracje musiałbym przeznaczyć sporo czasu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej