Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7100 w sieci...
robertnik:
--- Cytat: popuri11 w 05 Maj 2009, 15:52:13 ---mam pytanie bo w niektórych newsach jest napisane że da się zrobić upgrade z vista do win7 RC
a ja właśnie chciał bym zrobić upgrade z vista home premium 32 bit do win7 RC 32 bit tylko nie jestem pewien czy się uda ?
--- Koniec cytatu ---
Google milczą.
Jest tylko opis jak dokonać uaktualnienia z starszych bulidów do RC, a znaleźć go można np na http://xp.net.pl/
Huvi85:
Może troche nie na temat ale ....
Czy ktoś słłyszal i sprawdzał info o tym że Win7 RC od mmaja 2010 będzie się wyłączał co 2 godziny użytkowania by poinformować o nadchodzącyym końcu licencji?? Wyczytałem to na Gizmodo i się troche zdziwiłem. Co prawda do tego jeszcze sporo czasu ale jednak jakiś niesmak jest, lepiej by expire nastąpił w maju anie takie bajki. jutro jak dobrze pójdzie sprawdze co i jak :D Oby to tylko głupi żart ::)
miron:
--- Cytat: Grechu w 04 Maj 2009, 16:21:18 ---Jest szansa na PL .cab do wersji x86? Do x64 ładnie wyciekło a z tym są problemy.
--- Koniec cytatu ---
Jest szansa ;) i są problemy :'(
Grechu:
A kto stwarza te problemy? Chyba nie MS? Dzięki tym wyciekom MS zrobił sobie taką reklamę W7 że w dniu oficjalnej premiery będzie mógł zrezygnować z reklam :)
Krzysztoff:
Witam.
Chciałbym spytać czy klucz który dostałem od Microsoftu przed publikacją wersji RC jest ważny tak długo jak klucz udostępniany przy pobieraniu rc ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej