Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Jaką wersję Windowsa 7 wybierzesz?
BruTUs:
Jeszcze raz taka wypowiedź i pożegnamy się z Panem na jakiś czas
W7 Ultimate x64, ile by nie kosztowal to mnie stac jest na zakup, a jak uda mi sie przystosowac 2008 rc2 to zakup padnie na niego...
benek:
--- Cytat: brutus300 w 20 Maj 2009, 18:00:29 ---
--- Cytat: benek w 19 Maj 2009, 22:19:55 ---Windows 7 Starter ma byc nie dostepny w naszym(zacofanym)kraju
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze raz taka wypowiedź i pożegnamy się z Panem na jakiś czas
--- Koniec cytatu ---
ta ciekawe o co ci chodzi moge pisac to co mysle i tyle taka jest prawda ze zyjemy w zacofanym kraju..a ciebie raczej nie obrazam wez sie ogarnij
michau:
To na zielono to wpis moderatora upominający "brutus300"
Wojtek:
Też nie rozumiem zbytnio, jeśli mam być szczery, oburzenia wypowiedzią Brutusa - jest jego subiektywna opinia, być może trochę przesadzona, a być może całkiem trafna?
Mogę jednak powiedzieć jedno: cieszmy się, że Starter u nas nie będzie sprzedawany.
Miałem do czynienia z Vistą Starter i wrażenia były bardzo negatywne - szczególnie mocno raziło ograniczenie uruchomionych jednocześnie aplikacji (do trzech).
Wyobraźmy sobie, że do wielu tanich laptopów ładowany byłby w Polsce Windows 7 Starter - piractwo szerzyłoby się jeszcze mocniej niż teraz ...
benek:
--- Cytat: michau w 20 Maj 2009, 19:32:50 ---To na zielono to wpis moderatora upominający "brutus300"
--- Koniec cytatu ---
aaa sorryyy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej