Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Jaką wersję Windowsa 7 wybierzesz?

<< < (9/11) > >>

BruTUs:

Jeszcze raz taka wypowiedź i pożegnamy się z Panem na jakiś czas

W7 Ultimate x64, ile by nie kosztowal to mnie stac jest na zakup,  a jak uda mi sie przystosowac 2008 rc2 to zakup padnie na niego...

benek:

--- Cytat: brutus300 w 20 Maj 2009, 18:00:29 ---
--- Cytat: benek w 19 Maj 2009, 22:19:55 ---Windows 7 Starter ma byc nie dostepny w naszym(zacofanym)kraju

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze raz taka wypowiedź i pożegnamy się z Panem na jakiś czas

--- Koniec cytatu ---

ta ciekawe o co ci chodzi moge pisac to co mysle i tyle taka jest prawda ze zyjemy w zacofanym kraju..a ciebie raczej nie obrazam wez sie ogarnij

michau:
To na zielono to wpis moderatora upominający "brutus300"

Wojtek:
Też nie rozumiem zbytnio, jeśli mam być szczery, oburzenia wypowiedzią Brutusa - jest jego subiektywna opinia, być może trochę przesadzona, a być może całkiem trafna?
Mogę jednak powiedzieć jedno: cieszmy się, że Starter u nas nie będzie sprzedawany.
Miałem do czynienia z Vistą Starter i wrażenia były bardzo negatywne - szczególnie mocno raziło ograniczenie uruchomionych jednocześnie aplikacji (do trzech).
Wyobraźmy sobie, że do wielu tanich laptopów ładowany byłby w Polsce Windows 7 Starter - piractwo szerzyłoby się jeszcze mocniej niż teraz ...

benek:

--- Cytat: michau w 20 Maj 2009, 19:32:50 ---To na zielono to wpis moderatora upominający "brutus300"

--- Koniec cytatu ---

aaa sorryyy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej