Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Plotki na temat nowego UI w windows 7
ziebal:
--- Cytat: Kuba w 17 Kwiecień 2009, 10:13:49 ---Sorry Łukasz ale na forum posługujesz się nickiem. Do tej pory nie znałem Twojego imienia.
--- Koniec cytatu ---
Mnie tu wszyscy znają ;D
--- Cytat: Kuba w 17 Kwiecień 2009, 10:13:49 ---Jeżeli wycieki Windowsa 7 są "przypadkowe" to czemu tak samo nie wyciekają kolejne wersje/ buildy Offica 14 (flagowego produktu M$!)?
--- Koniec cytatu ---
Bo nie istnieją żadne buildy, które byłyby dostępne dla partnerów firmy lub testerów :)
KtośNieCoś:
"Jak donosi witryna Paul Thurrott's SuperSite for Windows, Microsoft przygotowuje niespodziankę, którą będzie całkiem nowy interfejs. Zostanie on zaprezentowany po wszystkich publicznych beta-testach.
Jak pisze serwis, lekko zmodyfikowany plugin Aero to dopiero przedsmak tego, co użytkownicy spotkają w finalnej wersji Windowsa 7. Podobną informację przekazał jakiś czas temu producent, który stwierdził, że klientów czeka wielka niespodzianka związana z następcą Visty."
Link do newsa: http://nt.interia.pl/news/windows-7-z-nowym-interfejsem,1291472
A przy okazji gdzieś wyczytałem o beta testach Office'a 14. Znajde to przytoczę źródło: http://www.mspstandard.pl/news/331449/Microsoft.Office.14.kiedy.bedzie.dostepna.beta.html
"Na początku jest zawsze pomysł, którego owocem staje się z czasem wersja alpha. To bardzo wczesne stadium rozwoju aplikacji, więc zazwyczaj nie zawiera całej funkcjonalności, którą oferować ma produkt finalny. Należy ją traktować raczej jako wersję poglądową. Tego typu edycja pakietu Office ZOSTAŁA UDOSTĘPNIONA partnerom Microsoftu, którzy biorą udział w programie TAP (Technical Adoption Program). "
PS.Sorry za offtop.
ziebal:
jak wrócę ze szkoły to poszukam informacji o tym Office.
KtośNieCoś:
Za wiele to ich niema; pare screenów, info o dwóch wersjach (32 i 64 bity), info o becie (maj - lipiec 2009), no i planowany termin wydania (marzec 2010).
ziebal:
--- Cytat: Kuba w 17 Kwiecień 2009, 11:34:24 ---Za wiele to ich niema; pare screenów, info o dwóch wersjach (32 i 64 bity), info o becie (maj - lipiec 2009), no i planowany termin wydania (marzec 2010).
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że pytałeś kogoś z TAPu, i nie muszę już tego robić? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej