Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Plotki na temat nowego UI w windows 7

<< < (10/26) > >>

ziebal:

--- Cytat: Kuba w 17 Kwiecień 2009, 09:33:41 ---
PS: Jak dalej tak wierzycie w wycieki, to może dajcie mi link do wersji alpha GTA5 czy COD: Modern Warfare 2.
Chętnie pogram ;D

--- Koniec cytatu ---

Windows to nie jest gra, to jest system operacyjny. Partnerzy firmy (producenci sprzętu, oprogramowania i firmy, które wdrażają rozwiązania Microsoftu) muszą wiedzieć na co się przygotować. Stąd wycieki - Microsoft musi rozdać oprogramowanie do testów...

Jedynym buildem, który wyciekł kompletnie przez przypadek jest w mojej opinii 7106 - świadczy o tym brak podpisów cyfrowych...

crayzoleq:
Cała prawda, jakby M$ nie chciał wypuścić tylu wersji siódemki to by nie było "wycieków", to z góry zaplanowana gra marketingowa.

KtośNieCoś:
Z tymi grami to tylko tak rzuciłem dla porównania. Wreszcie ktoś obiektywnie podchodzi do sprawy. Co do buildu 7106 to zgadzam się z opinią ziebal(a). Brak podpisów cyfrowych nie koniecznie mówi czy to fake czy nie...

ziebal:

--- Cytat: Kuba w 17 Kwiecień 2009, 10:04:33 ---ziebal(a)

--- Koniec cytatu ---

Można prościej: Łukasza :P

KtośNieCoś:
Sorry Łukasz ale na forum posługujesz się nickiem. Do tej pory nie znałem Twojego imienia.

A tak na marginesie: przypomniałem sobie pewną sytuację i zapragnąłem ją właśnie teraz przytoczyć.
Jeżeli wycieki Windowsa 7 są "przypadkowe" to czemu tak samo nie wyciekają kolejne wersje/ buildy Offica 14 (flagowego produktu M$!)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej