Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Plotki na temat nowego UI w windows 7
ziebal:
--- Cytat: crayzoleq w 15 Kwiecień 2009, 21:50:20 ---
a propos tego, kiedyś coś słyszałem, że aby mieć np. lapka z dotykowym ekranem trzeba będzie "przykleić" specjalną warstwę na ekran, i podłączyć pod usb cy cuś takiego. Wiecie coś o tym? Takie rozważania słyszałem parę lat temu, kiedy komórki wchodziły na rynki z dotykowymi ekranami.
--- Koniec cytatu ---
Ja się bawiłem na Dellu, zdaje się XT - wspaniała zabawka, zbieram już na jakiś 20' LCD dotykowy :D
sCooBy^:
Nie ma bata na zmianę interfejsu. Jest on już prawie finalnie dopracowany jak i okno Personalize, związane z interfejsem.
Tu już nie ma w sumie o czym gadać ;)
KtośNieCoś:
Czemu wszyscy zakładają, że Microsoft zamierza TWORZYĆ nowy interfrejs?
Nie widze żadnego problemu, żeby nowy UI nie mógł być JUŻ gotowy, a jego beta testy były prowadzone w bardzo wąskiej grupie testerów, a nawet bespośrednio wśród pracowników M$.
Moim zdaniem nowy UI był by świetnym zagraniem marketingowym. Przecierz nic nie zwiększy tak bardzo zamętu wokół najnowszego dziecka z Redmond jak drastyczna zmiana w ogólnej koncepcji nowego systemu.
Gdybym to ja był odpowiedzialny za nowy Windows to jego wydanie powinno nastąpić pod koniec roku bez pominięcia wersji RC2.
michau:
Jeszcze mało jest takich tabletów z dobrymi parametrami :) chyba ziebal że znasz jakiś :)
ziebal:
--- Cytat: michau w 16 Kwiecień 2009, 10:16:01 ---Jeszcze mało jest takich tabletów z dobrymi parametrami :) chyba ziebal że znasz jakiś :)
--- Koniec cytatu ---
Dell ma kilka dużych w swojej ofercie, ale strasznie drogie :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej