Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Plotki na temat nowego UI w windows 7

<< < (4/26) > >>

crayzoleq:
Obecny interfejs mi się podoba, ale to beta jest. Jeśli ma on być taki sam w RTM, a na to wygląda, to muszę powiedzieć że oczekiwałem jednak czegoś innego, czegoś więcej. Jest już 2009 rok, a w obecnym UI nie ma jakiś "cudów", sam nie wiem czego bym chciał, natomiast po cichu liczyłem ze strony Microsoftu na coś zaskakującego, innowacyjnego, robiącego naprawdę wielkie wrażenie.

ziebal:

--- Cytat: crayzoleq w 15 Kwiecień 2009, 21:37:39 ---Jest już 2009 rok, a w obecnym UI nie ma jakiś "cudów",

--- Koniec cytatu ---

Jest kilka, ale wymagają touchscreena - naprawdę wspaniale się pracuje :)

tbgkol:

--- Cytat: crayzoleq w 15 Kwiecień 2009, 21:37:39 ---Obecny interfejs mi się podoba, ale to beta jest. Jeśli ma on być taki sam w RTM, a na to wygląda, to muszę powiedzieć że oczekiwałem jednak czegoś innego, czegoś więcej. Jest już 2009 rok, a w obecnym UI nie ma jakiś "cudów", sam nie wiem czego bym chciał, natomiast po cichu liczyłem ze strony Microsoftu na coś zaskakującego, innowacyjnego, robiącego naprawdę wielkie wrażenie.

--- Koniec cytatu ---

To już nie beta... Obecne buildy już są z gałęzi RC... :)

crayzoleq:

--- Cytat: ziebal w 15 Kwiecień 2009, 21:40:08 ---
--- Cytat: crayzoleq w 15 Kwiecień 2009, 21:37:39 ---Jest już 2009 rok, a w obecnym UI nie ma jakiś "cudów",

--- Koniec cytatu ---

Jest kilka, ale wymagają touchscreena - naprawdę wspaniale się pracuje :)

--- Koniec cytatu ---
a propos tego, kiedyś coś słyszałem, że aby mieć np. lapka z dotykowym ekranem trzeba będzie "przykleić" specjalną warstwę na ekran, i podłączyć pod usb cy cuś takiego. Wiecie coś o tym? Takie rozważania słyszałem parę lat temu, kiedy komórki wchodziły na rynki z dotykowymi ekranami.

lukas_gab:
Na tej zasadzie są wszystkie dotykowe , tylko ze matryce maja to wbudowane , natomiast nie wprowadzą to oddzielnie do sprzedaży bo to by pogorszyły jakośc obrazu i ludzie by dostawali palpitacji okresowo przy kalibracji tego czegoś ( lekarze za to by się cieszyli ) , tymbardziej , że jeden z większych producentów w czołówce Lenovo/IBM zapowiedział i dał zdjęcia ( chyba koncepcyjne ) swojego lapka na rok 2010/2011 z dotykowym ekranem i co lepsze elastycznym , więc moim zdaniem wszyscy pójdą tą drogą , no chińskie firemki zrobią coś tego typu , ale podzieli to los gadżetów stylu nakładek z kamera na psp , żeby wyświetlić obraz na tv - kicha.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej