Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7077 Wyciek
Luke:
A wersji x64 coś nigdzie nie widać... :( Sam na nią czekam z niecierpliwością klikając co 5 minut 'Search' na stronie mininova z wpisanym hasłem 'Windows 7 7077'... a tam wciąż te same 32-bitowe wyniki. :P Ech... :'(
butters:
To zamglenie nachodzące na pulpit po pewnym czasie od uruchomienia znika, ale po ponownym uruchomieniu komputera znów jest.
@gregor_y widocznie nie zasłużyliście, to nie ma ;)
gregor_y:
--- Cytat: Luke w 09 Kwietnia 2009, 10:58:47 ---A wersji x64 coś nigdzie nie widać... :( Sam na nią czekam z niecierpliwością klikając co 5 minut 'Search' na stronie mininova z wpisanym hasłem 'Windows 7 7077'... a tam wciąż te same 32-bitowe wyniki. :P Ech... :'(
--- Koniec cytatu ---
Heh co 5 minut...to jak znajdziesz to daj znac że jest bo mi się klikac nie chce co 5 minut :)
@butters może ale jednak jak uzywałem x32 to najpierw były wersje x64 dostepne hehe...
silvereu:
--- Cytuj ---Informacja w prawym dolnym rogu o buildzie jest krótsza.
--- Koniec cytatu ---
To już wiele znaczy. Dopiski winmain Microsoft daruje sobie tylko przy publicznych wersjach Beta i Relase Candidate. Moim zdaniem z tego bardzo łatwo wywnioskować można, że Windows 7 Build 7077 jest build-em, który z drobnymi poprawkami może już być wersją kandydującą. A Wy co myślicie o tym?
apollo1989:
wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że już wkrótce wyjdzie publiczny RC i nie będzie on się jakoś drastycznie różnić od kilku poprzednich buildów, prócz drobnych poprawek kosmetycznych w interfejsie i jądrze systemu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej