Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7077 Wyciek

<< < (12/45) > >>

Czujny:
i tak wietrzę w tym coś pokroju prima aprillis bo to głupkowata zagrywka trochę...

Czujny:

--- Cytat: crayzoleq w 08 Kwietnia 2009, 22:31:07 ---a w temacie nie powinno być "wyciekł"  ???

--- Koniec cytatu ---

powinno, chyba ze ktoś zapomniał po prostu myślink wstawić przed "wyciek"iem :D

TonyM:

--- Cytat: barthd w 08 Kwietnia 2009, 22:32:35 ---
--- Cytat: crayzoleq w 08 Kwietnia 2009, 22:31:07 ---a w temacie nie powinno być "wyciekł"  ???

--- Koniec cytatu ---

powinno, chyba ze ktoś zapomniał po prostu myślink wstawić przed "wyciek"iem :D

--- Koniec cytatu ---

Co się tam nazwy czepiacie, a nawet tego nie zauważyłem ;P
Torrencik idzie jak krew z nosa (cokolwiek to znaczy)

butters:
@BSOD mi jak ściągałem w pierwszych godzinach po udostępnieniu na Mininova szło prawie cały czas całym łączem. Widać teraz naszło bardzo dużo ciągnących (cokolwiek to znaczy ;) )

---
Zaktualizowane z 7068 na 7077 (postawione na świeżo 7057 i uaktualniane do 7068)

Dodali błąd ;) polegający na tym, że gdy pasek z menu jest na górze (czy tylko ja mam tak, że wolę gdy jest na górze?) efekt "zamglenia" nachodzi na pulpit :( Gdy jest w domyślnym położeniu wszystko jest ok. Informacja w prawym dolnym rogu o buildzie jest krótsza.

PS. Miałem to już wczoraj zarzucić, ale mi dranie net wyłączyli, a wieczorem gdy już działał byłem pijany (po pijaku się nie surfuje po necie ;) )

gregor_y:

--- Cytat: butters w 09 Kwietnia 2009, 09:25:02 ---Dodali błąd ;) polegający na tym, że gdy pasek z menu jest na górze (czy tylko ja mam tak, że wolę gdy jest na górze?) efekt "zamglenia" nachodzi na pulpit :( Gdy jest w domyślnym położeniu wszystko jest ok. Informacja w prawym dolnym rogu o buildzie jest krótsza.

--- Koniec cytatu ---

To się nazywa feature nie błąd :) a na poważnie znalazł ktoś wersję x64?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej