Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7077 Wyciek
Czujny:
nie ważne, chodiło o serię ;) tak czy inaczej czuć że 7 to coś więcej niż tylko zmodyfikowana Vista.
TonyM:
--- Cytat: barthd w 17 Kwiecień 2009, 22:08:54 ---nie ważne, chodiło o serię ;) tak czy inaczej czuć że 7 to coś więcej niż tylko zmodyfikowana Vista.
--- Koniec cytatu ---
szczerze? Ja tego nie czuje? Podkręcona do granic możliwości (albo jak kto woli, bardziej dorobiona) Vista.
Alastis:
--- Cytat: BSOD w 17 Kwiecień 2009, 22:40:15 ---
--- Cytat: barthd w 17 Kwiecień 2009, 22:08:54 ---nie ważne, chodiło o serię ;) tak czy inaczej czuć że 7 to coś więcej niż tylko zmodyfikowana Vista.
--- Koniec cytatu ---
szczerze? Ja tego nie czuje? Podkręcona do granic możliwości (albo jak kto woli, bardziej dorobiona) Vista.
--- Koniec cytatu ---
win7 mozna roznie nazywac napewno jest na jadrze visty ale...
vista nie wytrzymala u mnie wiecej niz 3 -5 dni chociaz staralem zaakceptowac ten system niestety obciazenia systemy byly powanym problemem a od momentu testow win7 jeszcze na buildzie 7000 same pozytywne opinie z mojej strony dziala prawnie coraz mniejsze zasoby pamieci i procka wszysto dziala i jestem zadowolony a win7 gosci u mnie od lutego i nie mam zamiaru wracac do xpeka
jak to by powiedziec go go MS :D
tbgkol:
--- Cytat: Alastis w 17 Kwiecień 2009, 23:53:32 ---win7 mozna roznie nazywac napewno jest na jadrze visty ale...
--- Koniec cytatu ---
W7 nie jest na jądrze Visty... bo ma 6.1, a nie jak vista 6.0, nie całkiem nowe, ale zmodyfikowane, więc nie mów, że w7, jest na jądrze Visty, bo nie jest...
Alastis:
--- Cytat: tbgkol w 18 Kwiecień 2009, 06:30:18 ---
--- Cytat: Alastis w 17 Kwiecień 2009, 23:53:32 ---win7 mozna roznie nazywac napewno jest na jadrze visty ale...
--- Koniec cytatu ---
W7 nie jest na jądrze Visty... bo ma 6.1, a nie jak vista 6.0, nie całkiem nowe, ale zmodyfikowane, więc nie mów, że w7, jest na jądrze Visty, bo nie jest...
--- Koniec cytatu ---
no fakt moj blad 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej