Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7077 Wyciek
Luke:
I znów wszyscy mówią, jaka to Vista zasobożerna... :> Nie rozumiem. Vista zabiera 1,1 GB RAM'u, a Windows 7 build 7077 - 1,0 GB RAM'u. Och i ach! Straciłem całe 100 MB RAM'u! Tragedia, jaka ta Vista beznadziejna! :> Niektórzy mówią, że zajmuje dużo miejsca na dysku. No, ale nie przesadzajmy, 8 GB... cóż to jest przy dzisiejszych terabajtowych dyskach? d: A Windows 7 zajmuje mi prawe 6 GB. Och i ach! Tragedia! Tracę ponad 2 GB miejsca na dysku! :>
Może przed SP1 Vista rzeczywiście więcej wymagała. Ale ja już tego nie pamiętam. d:
Wydaje mi się, że jednak ludzie trochę przesadzają w krytycznej ocenie Visty... :> Dobrze skonfigurowana jest naprawdę bardzo wydajnym systemem.
Pepsko:
LUKE nie marudzimy :)
tbgkol:
--- Cytat: Luke w 18 Kwiecień 2009, 09:24:23 ---I znów wszyscy mówią, jaka to Vista zasobożerna... :> Nie rozumiem. Vista zabiera 1,1 GB RAM'u, a Windows 7 build 7077 - 1,0 GB RAM'u. Och i ach! Straciłem całe 100 MB RAM'u! Tragedia, jaka ta Vista beznadziejna! :> Niektórzy mówią, że zajmuje dużo miejsca na dysku. No, ale nie przesadzajmy, 8 GB... cóż to jest przy dzisiejszych terabajtowych dyskach? d: A Windows 7 zajmuje mi prawe 6 GB. Och i ach! Tragedia! Tracę ponad 2 GB miejsca na dysku! :>
Może przed SP1 Vista rzeczywiście więcej wymagała. Ale ja już tego nie pamiętam. d:
Wydaje mi się, że jednak ludzie trochę przesadzają w krytycznej ocenie Visty... :> Dobrze skonfigurowana jest naprawdę bardzo wydajnym systemem.
--- Koniec cytatu ---
LOL, od początku gdy jestem na tym, forum dokladnie to samo mówię i wiem co mówię, bo siedzę na Viście od 2 lat, zarówno z SP1 jak i bez dobrze się sprawuje. :D
Jooseph:
Tak samo ja na Vistę nie narzekałem, co więcej uważałem ją za system bardzo dobry, ale skoro mogłem mieć coś jeszcze lepszego (Windows 7) to czemu nie ;]
pionner:
Też mam ten system i nie narzekam, Viście antyreklamę zrobili ludzie którzy na swoich komputerach z naklejką "Designed for Windows 98" mieli XP-ka który i tak był niemiłosiernie powolny, a oni próbowali postawić tam Vistę, bo przecież 256 czy 512mb ramu i procesor 200mhz wystarczy.
Albo są jeszcze lepsi agenci, sam osobiście kilku znam:
--- Cytuj ----czemu nie chcesz visty, przecież jak masz 2gb ramu to ci spokojnie pójdzie.
-bo vista do g****
-czemu, to dobry system sam na nim pracuję.
-nieprawda, kolega mi mówił...
--- Koniec cytatu ---
A kolega należy do tych z 1pkt, a najlepiej jak jeden drugiego nakręca, a obaj Vistę widzieli...
...na półce w supermarkecie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej