Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Funkcje poszczególnych wersji systemu Windows 7
tbgkol:
--- Cytat: Nyscerion w 04 Kwiecień 2009, 15:57:39 ---no... włączą np avasta, winampa, painta a gdzie reszta o.O xD
--- Koniec cytatu ---
... Starternie będzie sprzedawany w Polsce a tym bardziej w innych państwach w Europie, St. będzie dla rynkó rozwijających się, jak np. Czad, czy coś odobnego, gdzie nawet nie będzie wiadomo co to Winamp czy Avast... Chłopie czytaj forum, bo robisz bałagan...
Zbujc4:
Wiem że im przeszkadza ale ostatnio ruscy wywalczyli darmowego Windows'a dodawanego do komputera, i niby każdą wersję. Jeżeli to prawda to co za kłopot wziąć Ultimate i MUI dograć? :D tylko komu się chce do ruskich po kompa i system ganiać :)
Wydaję mi się że to nie z samego microsoft'u jest ten cały "zakaz" tylko od części z jego programistów którzy chcą zarabiać za to że napisali dany język. Ale nie wymądrzam się więcej bo i tak nikt nie zmieni tego :P
TonyM:
--- Cytat: Zbujc4 w 04 Kwiecień 2009, 20:56:16 ---Wiem że im przeszkadza ale ostatnio ruscy wywalczyli darmowego Windows'a dodawanego do komputera, i niby każdą wersję. Jeżeli to prawda to co za kłopot wziąć Ultimate i MUI dograć? :D tylko komu się chce do ruskich po kompa i system ganiać :)
Wydaję mi się że to nie z samego microsoft'u jest ten cały "zakaz" tylko od części z jego programistów którzy chcą zarabiać za to że napisali dany język. Ale nie wymądrzam się więcej bo i tak nikt nie zmieni tego :P
--- Koniec cytatu ---
muszę zrobić małe ot, ponieważ twój opis to masło maślane... "po pierwsze prmio", a primo z łaciny jak wiadomo to jeden, można odmienić i wyjdzie wtedy pierwszy... czyli twoje pierwsze primo jest bezsensu...
tbgkol:
--- Cytat: TonyM w 04 Kwiecień 2009, 21:13:24 ---muszę zrobić małe ot, ponieważ twój opis to masło maślane... "po pierwsze prmio", a primo z łaciny jak wiadomo to jeden, można odmienić i wyjdzie wtedy pierwszy... czyli twoje pierwsze primo jest bezsensu...
--- Koniec cytatu ---
Chodzilo mu pewnie o to powiedzenia seniora Kiepskieh: po pierwsze primo, po drugie primo.... Ogólnie zwykle się burzę jak ktoś tak mówi, bo to nic innego tak jak po pierwsze pierwsze, po drugie pierwsze...
Zbujc4:
czepiacie się opisów xD tak to miało być sarkastyczne:p czasami do ludzi inaczej się nie da dotrzeć więc trzeba trochę nie po polsku pisać :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej