Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Funkcje poszczególnych wersji systemu Windows 7

(1/3) > >>

Nyscerion:
chyba tego tu jeszcze nie było...

--- Cytuj ---

--- Koniec cytatu ---

@http://www.centrumxp.pl/Windows7/1894,1,Funkcje_poszczeg%C3%B3lnych_wersji_systemu.aspx

TonyM:
tych tabelek chyba nie było... ale co mnie najbardziej zdziwiło, a raczej rozbawiło do rozpuchu to, to, że w starterze będzie można tylko 3 programy naraz włączyć. <hahaha>

Nyscerion:
no... włączą  np avasta, winampa, painta a gdzie reszta o.O xD

Zbujc4:
Mnie osobiście zaciekawiło to, że pomiędzy Home Premium a Ultimate nie będzie wielkiej różnicy Biznesowych funkcji w domu większość nie będzie i tak potrzebować, z Bezpieczeństwa może zabraknąć BitLocker'a, chociaż ja nie korzystam i nie wiem czy przydatny czy nie  ;D

Oczywiście dalej porażka z MUI.

Dogranie pakietu językowego = nielegalny system >.< dla mnie to jest wręcz śmieszne. Co komu to przeszkadza to ja nie wiem :P

Czujny:
przeszkadza microsoftowi. Kupujesz powiedzmy windowsa w Niemczech, wychodzi Cię 35% taniej niż  w Polsce, dogrywasz język polski i zyskujesz 35% oszczędności a microsot traci 35%. Oczywiście nie znam cen zagranicznych i ile faktycznie by zaoszczedzić można było ale nawet jeśli 10% to przecież produktów które microsoft chce sprzedać jest duuuuuużo ;)(markieting)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej