Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Release Candidate w maju...

<< < (5/5)

tbgkol:

--- Cytat: Mikrut w 12 Kwiecień 2009, 09:20:48 ---tbgkol , o tym że wycieknie w build 7077 x64 to skąd wiedzieliśmy ? człowieku najpierw wyciekł build 7077 x86 ( 32 bitowy ) i przez chwile nic nie wskazywało że dojdzie do wycieku 64 bitowej wersji tego buildu . Dopiero kilka dni później dowiedziałem się mniej więcej kiedy dojdzie do wycieku wersji 64 bitowej i co ? W piątek między godziną 21 - 22 w sieciach torrent pojawił się build 7077 64 bitowy.

--- Koniec cytatu ---

Tak? Skąd sie dowiedziałeś z jakiegoś forum? Wiedz, że zwykle, po wersji x86, wycieka, x64, lub wyciekają na raz, więc to nie żadna wiadomość, a raczej przepowiednia czegoś co na pewno sie stanie, to tak jakby wróżka ci by powiedziała, że kupisz sobie nowe ubranie, lub w ciągu nastepnego tygonia, pójdziesz sporo razy do kibla i pójdziesz spać.

TonyM:

--- Cytat: tbgkol w 12 Kwiecień 2009, 09:08:22 ---
--- Cytat: BSOD w 12 Kwiecień 2009, 09:00:49 ---
--- Cytat: Mikrut w 12 Kwiecień 2009, 08:56:47 ---z google , po prostu umię szukać i czytać ;)

--- Koniec cytatu ---

Musze to powiedzieć chociaż szanuje ciebie bo pojechałeś tbgkol'owi...
Może i szukać umiesz.... a nawet może i czytać, ale na pewno, ale na 100% nie umiesz pisać poprawną polszczyzną

--- Koniec cytatu ---

No proszępowiedz, czym mnie pojechał? Czytaniem z niewiarygodnych źródeł? Umiejętnością wpisania w google : "windows 7 7105 build"?

A co jak co, ale "umię" jest poprawne w 1. os. l. poj. w przeciwnieństwie do umie, które nie jest poprawne w 1. os., ale jest w 3. os.

--- Koniec cytatu ---

ja umiem, a nie... ja "umię", co ty masz z polskiego człowieku?

---
Mikrut, daj GG na PW bo widzę, że jesteś inteligentny (nie licząc tego małego błędu ort.), i masz źródła których nikt na tym forum nie ma ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej