Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Release Candidate w maju...
Mikrut:
tbgkol czy Ty myślisz że tylko zwykli userzy piszą na forach itp. itd. ? A kto doprowadza do tych wycieków ? Do wycieków doprowadzają ludzie którzy mają dostęp do tych buildów czyli ludzie którzy biorą udział w zamkniętych testach MS.
tbgkol:
--- Cytat: BSOD w 12 Kwiecień 2009, 09:00:49 ---
--- Cytat: Mikrut w 12 Kwiecień 2009, 08:56:47 ---z google , po prostu umię szukać i czytać ;)
--- Koniec cytatu ---
Musze to powiedzieć chociaż szanuje ciebie bo pojechałeś tbgkol'owi...
Może i szukać umiesz.... a nawet może i czytać, ale na pewno, ale na 100% nie umiesz pisać poprawną polszczyzną
--- Koniec cytatu ---
No proszępowiedz, czym mnie pojechał? Czytaniem z niewiarygodnych źródeł? Umiejętnością wpisania w google : "windows 7 7105 build"?
A co jak co, ale "umię" jest poprawne w 1. os. l. poj. w przeciwnieństwie do umie, które nie jest poprawne w 1. os., ale jest w 3. os.
tbgkol:
--- Cytat: Mikrut w 12 Kwiecień 2009, 09:06:23 ---tbgkol czy Ty myślisz że tylko zwykli userzy piszą na forach itp. itd. ? A kto doprowadza do tych wycieków ? Do wycieków doprowadzają ludzie którzy mają dostęp do tych buildów czyli ludzie którzy biorą udział w zamkniętych testach MS.
--- Koniec cytatu ---
Tak i ci sami ludzie się wychwalają na setkach for, o tym, że wiedzą kiedy będzie wyciek? Nie, bądź śmieszny! Myślisz, że MS by się nie dowiedział, kto rozpowszechnia informację o nowych buildach, a jakby sie dowiedział to by był pracownik do "odstrału".
Tak, wiem że na pewno sporą część/większość(niepotrzebne skreślić) "wypływa" od MS lub "zaufanych" testerów. :) No, ale co z tego? :P
lukas_gab:
To z tego że jest to nic nie warte ;p
A ja jestem zaufanym testerem i mówię że jutro wyjdzie 7200 - idzcie i głoście dobrą nowinę , zaprawdę powiadam wam , jam jest prorok który doprowadzi do zbawienia wszystkich buildów jednym upgradem !
Mikrut:
tbgkol , o tym że wycieknie w build 7077 x64 to skąd wiedzieliśmy ? człowieku najpierw wyciekł build 7077 x86 ( 32 bitowy ) i przez chwile nic nie wskazywało że dojdzie do wycieku 64 bitowej wersji tego buildu . Dopiero kilka dni później dowiedziałem się mniej więcej kiedy dojdzie do wycieku wersji 64 bitowej i co ? W piątek między godziną 21 - 22 w sieciach torrent pojawił się build 7077 64 bitowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej