Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 tylko 3 programy uruchomione jednocześnie!?
ziebal:
--- Cytat: lukas_gab w 21 Marzec 2009, 20:11:15 ---tak , coś podobnego było tez z xp , bodajże Xp N ? Nie jetsem pewien nazwy - dla krajów 3-ciego świata .
--- Koniec cytatu ---
wersja N nie ma Media Playera, był za to XP Starter :P
lukas_gab:
Właśnie ! Wiedziałem ze jakoś tak ;p No i dodatkowo mysle ze jednak to jest dobrze - pamiętacie czasy jednowątkowości ? Teraz userzy tego windowsa będa się cieszyć z 3 aplikacji i nie będa nażekac ponieważ nie znają innego sposobu , mają takie a nie inne kompy i trudno muszą być takie ograniczeia by ludzie co pierwszy raz na oczy komputer widzą nie zrazili się jego powolnością . Jak ktoś jest uprowadzony i więziony to cierpi , jednak jak ktoś urodzi się w klatce to nie cierpi do puki nie pozna zewnętrznego świata i nie posmakuje go , natomias taki user startera jaką ma szanse popracowac , lub nawet zobaczyć ultimate na jakimś quadzie ? Pewnie mają jeden komputer na całą wioske , czy w świetlicy taki stoi i gitara , u nas też długo były trabanty , łady , syreny , warszawy , fiaty 12x i wszyscy się cieszyli , mój dziadek mial syrene a jak sie popsuła kupil druga bo tak mu się podobała i nie czuł potrzeby posiadania innego samochodu , az do momentu jak przyjechała rodzina z francji z citroenem kabrio z skórzaną tapicerką i silnikiem V .... Tak samo z starterem , kraje rozwijające to taki współczesny stan PRL'u - nie mówie o ustroju , ale o potrzebach i warunkach wplywania jakiejkolwiek technologi do kraju i ponadto jej dostępnosći dla pospólstwa.
Alastis:
Powinni w takim wypadku producenci wypuscic laptopy z windows 7 starter razem ze slabszymi notebokami z win7 home premium z lepszym sprzetem a klient sam bedzie mogl wybrac co mu odpowiada ale i tak dalej sadze ze to ograniczenie to glupota
lukas_gab:
--- Cytat: Alastis w 22 Marzec 2009, 10:14:32 ---Powinni w takim wypadku producenci wypuscic laptopy z windows 7 starter razem ze slabszymi notebokami z win7 home premium z lepszym sprzetem a klient sam bedzie mogl wybrac co mu odpowiada ale i tak dalej sadze ze to ograniczenie to glupota
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś mój post ? Prawdopodobnie takie laptopy będą jedynie w afryce , części azji i ameryce połódniowej .... tam cieszą sie z każdego komputera ;p
Alastis:
--- Cytat: lukas_gab w 22 Marzec 2009, 10:24:17 ---
--- Cytat: Alastis w 22 Marzec 2009, 10:14:32 ---Powinni w takim wypadku producenci wypuscic laptopy z windows 7 starter razem ze slabszymi notebokami z win7 home premium z lepszym sprzetem a klient sam bedzie mogl wybrac co mu odpowiada ale i tak dalej sadze ze to ograniczenie to glupota
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś mój post ? Prawdopodobnie takie laptopy będą jedynie w afryce , części azji i ameryce połódniowej .... tam cieszą sie z każdego komputera ;p
--- Koniec cytatu ---
czytalem ale pisalem ogolnie ze mogliby cos takiego zrobic klient powinien miec wybor a moze wlasnie ktos chce miec takiego lapka z win7 starter ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej