Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 tylko 3 programy uruchomione jednocześnie!?
lukas_gab:
Chyba jakiś asceta lub masochista ;p Możesz takiego kupic na terenie gdzie legalnie się je będzie być może rozprowadzało .
Alastis:
--- Cytat: lukas_gab w 22 Marzec 2009, 12:13:36 ---Chyba jakiś asceta lub masochista ;p Możesz takiego kupic na terenie gdzie legalnie się je będzie być może rozprowadzało .
--- Koniec cytatu ---
Hehe tez prawda :P na szczescie mam PeCeta wiec nie moj to problem a lapka nie potrzebujea win7 HP w zupelnosci mi wystarczy
pionner:
ok jak nawet dadzą ludziom z buszu komputer 512mb ram, odpali taki notatnik, sapera i skype będzie chciał wejść do internetu to co- Windows błąd wywali?
To jest chyba jeszcze bardziej zniechęcające niż konsola(terminal) w linuksie ;D
lukas_gab:
--- Cytat: pionner w 22 Marzec 2009, 12:59:17 ---ok jak nawet dadzą ludziom z buszu komputer 512mb ram, odpali taki notatnik, sapera i skype będzie chciał wejść do internetu to co- Windows błąd wywali?
To jest chyba jeszcze bardziej zniechęcające niż konsola(terminal) w linuksie ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie jest o ile pierwszy raz n oczy to widzisz - czy za czasów dosa narzekałes ze nie ma okienek ? Dopiero jak zobczyłes okienka to poczułes kłucie w sercu ;p
pionner:
za czasów dosa to ja w pieluchę robiłem ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej