Microsoft Testuje Windows 7 M3 Build 6780

Zaczęty przez sCooBy^, 17 Wrzesień 2008, 19:13:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ale podobno już jest lepiej. Nawet mieli współpracować z tymi od Linuksa ale co z tej współpracy wyjdzie nie wiadomo.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: lukasz21 w 23 Wrzesień 2008, 18:57:47
Ale podobno już jest lepiej. Nawet mieli współpracować z tymi od Linuksa ale co z tej współpracy wyjdzie nie wiadomo.

W jakiej kwestii mieli współpracować?
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 23 Wrzesień 2008, 19:00:16
W jakiej kwestii mieli współpracować?

Oni współpracują w sposób taki, że kopiują pomysły z innych systemów chociaż nie wiem o co dokładnie chodzi.

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
W kwestii biznesowej, technologicznej i promowania produktów konkurencji. Jakiś czas temu mówiono nawet, że może powstać Office na Linuksa.

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: lukasz21 w 23 Wrzesień 2008, 19:07:06
W kwestii biznesowej, technologicznej i promowania produktów konkurencji. Jakiś czas temu mówiono nawet, że może powstać Office na Linuksa.

Office na Linuxa? I jeszcze płatny? Nie przejdzie tzn. nikt nie kupi.

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Nie wiem czy to sprawdzona informacja, ale jakiś czas temu o tym pisali, były też plany wydania PhotoShopa na Linuksa (ale to nie Microsoftu więc kto wie).  Na pewno płatny, pomarzyć sobie można że MS udostępni Office' a za darmo.

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Mam już pewne domysły i przypuszczenia :P

Wersja Office 2009 Starter Edition for Linux - Zawiera tylko Worda i Exela, Oba programy można uruchomić w sumie tylko przez godzinę dziennie. Word ma ograniczenie wprowadzanego tekstu do 1 strony, Exel zaś liczy tylko do 10 komórek. Ale wszystko jest za darmo, oczywiście z reklamami na połowę okna :P

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
O tych ograniczeniach nie wiedziałem, moim zdaniem są trochę za duże. Ja nie mógłbym z niego korzystać bo moje dokumenty maja z reguły od kilkunastu do kilkudziesięciu stron Może przygotują też jakąś wersję płatną bez takich ograniczeń.

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: lukasz21 w 24 Wrzesień 2008, 10:15:53
O tych ograniczeniach nie wiedziałem, moim zdaniem są trochę za duże. Ja nie mógłbym z niego korzystać bo moje dokumenty maja z reguły od kilkunastu do kilkudziesięciu stron Może przygotują też jakąś wersję płatną bez takich ograniczeń.

Kolega urban92 trochę fantazjuje ;)   :D

sCooBy^

Ekspert
GG: 9706662
  1. sebastian.pawlus@hotmail.com
Miejsce pobytu: Install.wim
IP zapisane
Cytat: lukasz21 w 24 Wrzesień 2008, 00:17:46
Nie wiem czy to sprawdzona informacja, ale jakiś czas temu o tym pisali, były też plany wydania PhotoShopa na Linuksa (ale to nie Microsoftu więc kto wie).  Na pewno płatny, pomarzyć sobie można że MS udostępni Office' a za darmo.

A co to ma wspólnego z tematem?? Gdzie jest moderator  >:(
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

michau

Ekspert
IP zapisane
Brak wiadomości o Seven powoduje, że tematy robią się wielowątkowe :)

Gdyby wyczyścić Forum z takich tematów to byśmy mieli może z 10 tematów.

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
To nie ja zmieniłem temat rozmowy. Większość tematów na tym forum robi się wielowątkowe.

michau

Ekspert
IP zapisane
Każdemu się zdarza. Jak każdy będzie się sam pilnował to nie będziemy mieć wielowątkowych tematów.

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Mi też się nieraz zdarza, ale nieraz w trakcie rozmowy przechodzi się płynnie z jednego tematu do drugiego no i wtedy jest tak sieczka, ale co zrobić. Trzeba się pilnować.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: lukasz21 w 24 Wrzesień 2008, 12:47:56
To nie ja zmieniłem temat rozmowy. Większość tematów na tym forum robi się wielowątkowe.

Cytat: lukasz21 w 23 Wrzesień 2008, 19:07:06
Jakiś czas temu mówiono nawet, że może powstać Office na Linuksa.

Ale ty zinicjowałeś innych do działania. ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)