Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 PL ??- kilka pytań

(1/5) > >>

mnich94:
Witam.
Może mi ktoś podać link do strony skąd mogę pobrać Windowsa 7 32bit po PL.
Czy może podczas instalacji jest do wyboru język?
Jaka wersja jest najnowsza ?? 

gregor_y:
Najnowsza jest 7057 a wersji polskiej nie będzie...może dopiero po premierze w 2010...

Linka google.com wklęp windows seven 7057 torrent

pawelnyczaj:
Build 7057 ma buga opisanego tutaj http://www.downloadsquad.com/2009/03/14/how-to-fix-the-windows-7-7057-desktop-ini-startup-bug/. Próbowaqłem to naprawić zgodnie z opisem na tej stronie, ale nie do końca sie udało. Ostatecznie wróciłem do 7048 i przy nim pozostanę do lepszego buildu (słyszałe, że jest już 7061, czekamy na wyciek).

Natomiast wielkim plusem buildu 7057 jest nowy ekran logowania. jednakże z uwagi na jego wyższą jasność w porównaniu z dotychczasowym ekranem słabiej widać nazwy kont i białe napisy "Welcome"i "Logout". To jest duży minus nowego ekranu logowania w buildzie 7057. Moim zdaniem powinien on mieć jednak ciemniejsze tło, aby białe napisy i nazwy kont były lepiej widoczne.

PS 1
Moim zdaniem nazwy kont w ogóle powinny być większe, niezależnie od rozdzielczości i wielkości czcionki ustawionej przez użytkownika.

PS 2
Język polski pewnie najpierw pojawi się jako paczka do bety w wersji Ultimate a potem będzie wersja PL. To byłoby rozsądne, bo mozna byłoby przetestowac polski interfejs przed premierą wersji finalnej.

gregor_y:

--- Cytat: nyczaj100 w 19 Marzec 2009, 18:06:58 ---PS 2
Język polski pewnie najpierw pojawi się jako paczka do bety w wersji Ultimate a potem będzie wersja PL. To byłoby rozsądne, bo mozna byłoby przetestowac polski interfejs przed premierą wersji finalnej.

--- Koniec cytatu ---

Hehe może jeśli polacy zaczną kupowac więcej legalnych kopi to na coś takiego bedzie szansa...

butters:
Ja usunąłem oba pliki desktop.ini i notatnik mi już nie wyskakuje.

PS. Tylko ja korzystam z tego komputera, mam ustawione auto logowanie i nawet nie widziałem jeszcze ekranu logowania, aż z ciekawości się wyloguję i obejrzę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej