Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Szybki RTM Windows 7 - czy wyjdzie nam to na dobre?
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 18 Marzec 2009, 14:19:38 ---Fakt... Ale w moim rozumieniu odpicować znaczy ulepszyć, a nie "dodać nowe niepotrzebne nikomu funkcje zamulające system" :D
--- Koniec cytatu ---
Według mnie goły system tak jak teraz jest idealny reszte niech każdy user sam sobię zrobi według włąsnego gustu...
Jooseph:
Ale przyznasz racje... juz teraz nie taki on goły :P A mimo to żwawy skubaniec...
michau:
I w moim również. Po co mi system z funkcjami których nie włączę ani razu bo nawet nie będę wiedział o ich istnieniu.
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 18 Marzec 2009, 14:23:33 ---Ale przyznasz racje... juz teraz nie taki on goły :P A mimo to żwawy skubaniec...
--- Koniec cytatu ---
TO chyba o to chodzi szybki,stabili i bardziej kompatobilny niż poprzednie windowsy razem wziętę i masz praktycznie tylko podstawowy stuff reszte sam sobię dodajesz według własnego gustu...według mnie to swiętnę podejscie do sprawy...
michau:
Tylko jeszcze jedną rzecz bym zmienił, żeby programy które się instaluje dodatkowo od innych producentów niezawierały tyle bibliotek i niebyły takie pamięciożerne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej