Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Czy Windows 7 Build 7057 to RC?
tbgkol:
--- Cytat: gregor_y w 17 Marzec 2009, 15:18:25 ---Ale ###### ...czy to ważne czy to RC czy Full ważne żeby działało lepiej od poprzedniej wersji...
--- Koniec cytatu ---
Może i ###### , ale to jest wątek w którym user nie wie czy 7057 to RC więc mu odpowiadamy. ;D
gregor_y:
--- Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:19:31 ---Może i ###### , ale to jest wątek w którym user nie wie czy 7057 to RC więc mu odpowiadamy. ;D
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mu że RC bo tak to bedzie się pytał kiedy RC... :)
thekaczynsky:
--- Cytat: refild w 17 Marzec 2009, 12:07:47 ---nie ..to nie jest RC jedynie P-RC ..ale tez nie wiadomo bo podobno 12 marca powstal nowszy bulid ..
--- Koniec cytatu ---
Prerelease czyli przedwypust to inaczej Release Candidate czyli propozycja do wydania. I tak 7057 to RC1 a może ich byc kilka ;] Wy myślicie że po RC jest od razu RTM ? Nie gówno prawda. RC może kilka. Jak napisał M$ w licencji to jest Release Candidate 1 czyli RC. Czytać !!!!
Proponuje zamknąć topic ;]
tbgkol:
--- Cytat: thekaczynsky w 17 Marzec 2009, 15:30:28 ---
--- Cytat: refild w 17 Marzec 2009, 12:07:47 ---nie ..to nie jest RC jedynie P-RC ..ale tez nie wiadomo bo podobno 12 marca powstal nowszy bulid ..
--- Koniec cytatu ---
Prerelease czyli przedwypust to inaczej Release Candidate czyli propozycja do wydania. I tak 7057 to RC1 a może ich byc kilka ;] Wy myślicie że po RC jest od razu RTM ? Nie gówno prawda. RC może kilka. Jak napisał M$ w licencji to jest Release Candidate 1 czyli RC. Czytać !!!!
Proponuje zamknąć topic ;]
--- Koniec cytatu ---
Przemądrzały się znalazł... My o tym wiemy że RC może być kilka, a to może być RC1 jak i Pre-RC. I uwież mi że na pewno najleiej nie znasz się na tym forum o windowsie i tych innych.(Nie chodzi tu o mnie)
gregor_y:
--- Cytat: thekaczynsky w 17 Marzec 2009, 15:30:28 ---Proponuje zamknąć topic ;]
--- Koniec cytatu ---
Proponowałem żeby przestali ###### o numerkach więc w sumię chodzi o to samo :D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej