Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy Windows 7 Build 7057 to RC?

<< < (3/4) > >>

thekaczynsky:

--- Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:38:06 ---
--- Cytat: thekaczynsky w 17 Marzec 2009, 15:30:28 ---
--- Cytat: refild w 17 Marzec 2009, 12:07:47 ---nie ..to nie jest RC jedynie P-RC ..ale tez nie wiadomo bo podobno 12 marca powstal nowszy bulid ..

--- Koniec cytatu ---

Prerelease czyli przedwypust to inaczej Release Candidate czyli propozycja do wydania. I tak 7057 to RC1 a może ich byc kilka ;] Wy myślicie że po RC jest od razu RTM ? Nie gówno prawda. RC może kilka. Jak napisał M$ w licencji to jest Release Candidate 1 czyli RC. Czytać !!!!

Proponuje zamknąć topic ;]

--- Koniec cytatu ---

Przemądrzały się znalazł... My o tym wiemy że RC może być kilka, a to może być RC1 jak i Pre-RC. I uwież mi że na pewno najleiej nie znasz się na tym forum o windowsie i tych innych.(Nie chodzi tu o mnie)

--- Koniec cytatu ---

Zajeb**y dziecieka neostrady :) i co ostatnie słowo Twoje ? Jak sie nie potrafi czytac ze zrozumieniem zwłaszcza po angielsku to chodza po świecie takie buble jak Ty.

tbgkol:

--- Cytat: thekaczynsky w 18 Marzec 2009, 12:13:23 ---Zajeb**y dziecieka neostrady :) i co ostatnie słowo Twoje ? Jak sie nie potrafi czytac ze zrozumieniem zwłaszcza po angielsku to chodza po świecie takie buble jak Ty.

--- Koniec cytatu ---

Najłatwiej przeklinać no nie? Bo takie słowo wyrazi całą twoją wypowiedź, gdzie musiałbyś pisać pół linijki. Ja wiem co pisze w licencji, ale czy to jest RC1, to nikt nie wie, wiadomo natomiast, że to jest build z gałęzi RC. A z tym bublem, to mam niezły ubaw... Z ciebie jest taki mały przemądrzalec, który myśli, że ma rację i nikt innny i do tego nie wiesz na 100% czy to jest RC1, więc nie kłóć się jeżeli możesz nie mieć racji, do tego gadasz jakbyś był najmądrzejszy na forum (a każdy głupszy od ciebie) i nikt nie wie, że istnieje kilka wersji RC, żal mi ciebie...

gregor_y:
Walka kogutów YAY :) ja się powtórzę wszyscy ######  tak wiem ktoś mnie cenzuruję do ###### co jest ###### ziebal ######  :D ;D

Oczywiscię żartuję więc ziebal nie obrażaj się :)

ziebal:

--- Cytat: thekaczynsky w 17 Marzec 2009, 15:30:28 ---
Prerelease czyli przedwypust to inaczej Release Candidate czyli propozycja do wydania. I tak 7057 to RC1 a może ich byc kilka ;] Wy myślicie że po RC jest od razu RTM ? Nie gówno prawda. RC może kilka. Jak napisał M$ w licencji to jest Release Candidate 1 czyli RC. Czytać !!!!

Proponuje zamknąć topic ;]

--- Koniec cytatu ---

A ja proponuję zapoznać się z cyklem wydawniczym produktów Microsoftu...

Build 7057 nie jest wersją RC. Jest buildem otwierającym gałąź RC - tak samo jak 6956 otwierał gałąź beta... Wersja RC będzie jedna...

Serkus:
ja myślę że wersją RC może zostać build 7061 który może nie jest jednak fake... Albo jeszcze nowasza wersja. No nic trzeba poczekać!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej