Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Widnows 7 Ultimate Build 7057 RC1 64-Bit

<< < (18/29) > >>

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 17 Marzec 2009, 15:10:01 ---
--- Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:09:03 ---No i na co to głupie gadanie? Standard to dzi¶ 4GB RAM, więc jak mu bierze 1,5 to w czym problem i po co robić głupi± dyskusję?

--- Koniec cytatu ---

Przywołujemy zjadacz postów... :)

--- Koniec cytatu ---

Zelzebubo! Wybieram cię! (Odgłos rzucanego pokeballa) ;D

lukas_gab:
Ej EJ ! To mój pokemon i to ja mam pokebala ! A fakt - dzisiaj 4gb i ja sie ciesze ze bierze te 2gb , bo prócz gier ten ram sie marnował ... I tak nowa stacja będzie miała conajmniej 8gb więc nie widze różnicy czy bierze 700mb czy 2gb ...

gregor_y:

--- Cytat: lukas_gab w 17 Marzec 2009, 15:14:37 ---Ej EJ ! To mój pokemon i to ja mam pokebala ! A fakt - dzisiaj 4gb i ja sie ciesze ze bierze te 2gb , bo prócz gier ten ram sie marnował ... I tak nowa stacja będzie miała conajmniej 8gb więc nie widze różnicy czy bierze 700mb czy 2gb ...

--- Koniec cytatu ---

JA 8gb może za rok albo za dwa na razie nie widze potrzeby...

lukas_gab:

--- Cytat: gregor_y w 17 Marzec 2009, 15:19:34 ---
--- Cytat: lukas_gab w 17 Marzec 2009, 15:14:37 ---Ej EJ ! To mój pokemon i to ja mam pokebala ! A fakt - dzisiaj 4gb i ja sie ciesze ze bierze te 2gb , bo prócz gier ten ram sie marnował ... I tak nowa stacja będzie miała conajmniej 8gb więc nie widze różnicy czy bierze 700mb czy 2gb ...

--- Koniec cytatu ---

JA 8gb może za rok albo za dwa na razie nie widze potrzeby...

--- Koniec cytatu ---

Pobaw sie grafik± w wysokiej rozdzielczo¶ci + visual studio i jakas muzyczka w tle / anim leci na drugim monitorze i ram ucieka , ach ucieka ;p

Jooseph:
Postępu nie zatrzymamy Panowie ;] Trzeba i¶ć z biegiem czasu... Dzi¶ 4 GB, a za dwa lata 16 ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej