Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Widnows 7 Ultimate Build 7057 RC1 64-Bit
tbgkol:
--- Cytat: lukas_gab w 14 Marzec 2009, 21:21:21 ---A wiecie ze voodu wymysliła technologie sli ? A nvidia własnie dlatego wykupiło voodoo .
--- Koniec cytatu ---
Tak wiem. ;D
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 14 Marzec 2009, 21:21:21 ---A wiecie ze voodu wymysliła technologie sli ? A nvidia własnie dlatego wykupiło voodoo .
--- Koniec cytatu ---
Chyba jak voodoo 2 to już było dostępne normalnie 800x600 jak sobie dokupiłes 2 kartę to chyba 1280x1024 można było grac :) fajne czasy :)
lukas_gab:
Mi się wydaje że teraz sie wszystko zbyt ustandaryzowalo i korporacje są wyznacznikiem ceny i postępu , co nie jest złe - stabilność i jednolitość ,ale jakieś 20 lat temu było w czym wybierać , wiele platform , a teraz co ? x86 i grafiki dwu popularnych producentów gdzie i tak sie wykorzystuje jedne rozwiązania i kompatybilność do dx , może i to daje plusy ale ciekawiej było kiedyś , S3 próbowało wejść ponownie na rynek ale ich karty sypały artami i nie wyszło ...
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 14 Marzec 2009, 21:40:49 ---Mi się wydaje że teraz sie wszystko zbyt ustandaryzowalo i korporacje są wyznacznikiem ceny i postępu , co nie jest złe - stabilność i jednolitość ,ale jakieś 20 lat temu było w czym wybierać , wiele platform , a teraz co ? x86 i grafiki dwu popularnych producentów gdzie i tak sie wykorzystuje jedne rozwiązania i kompatybilność do dx , może i to daje plusy ale ciekawiej było kiedyś , S3 próbowało wejść ponownie na rynek ale ich karty sypały artami i nie wyszło ...
--- Koniec cytatu ---
Intel ma wprowadzic własną grafikę...ale...zły pomysł jak z AMD...teraz mam Cpu intela a Gpu amd...w koncu będzię że cały kompa albo amd,intel albo nvidia...
Sephiroth:
Po pierwsze witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post na tym forum choć czytam je już od jakiegoś czasu. ;)
Mam pytanie - czy warto instalować 64bitową wersję Win7? Czy daje to jakieś realne korzyści?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej