Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!
Alastis:
To co mi wiadomo to wyglada na to ze to RC1 poniewaz juz przy samej instlacji mam cos takiego:
co do wersji polskiej to jakos nie bardzo chce mi sie wiezyc poniewaz polska edycja bedzie 28 dni po premierze win7 ale miloby bylo jakby M$ pomysla o polakach i wydal RC w polskiej wersji jednak w tym przypadku jak zobacze to uwierze :)
sCooBy^:
I znowu dobra wiadomość: wersja RC1 będzie działać do 1 czerwca 2010 - co wyniuchałem z licencji:
"c. Term. The term of this agreement will expire on June 1, 2010. You have the right to use the software under the license terms of this agreement during this period. If you do not have a product key, you may need to reinstall the software every 30 days."
Alastis:
--- Cytat: sCooBy^ w 13 Marzec 2009, 14:31:38 ---I znowu dobra wiadomość: wersja RC1 będzie działać do 1 czerwca 2010 - co wyniuchałem z licencji:
"c. Term. The term of this agreement will expire on June 1, 2010. You have the right to use the software under the license terms of this agreement during this period. If you do not have a product key, you may need to reinstall the software every 30 days."
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomosc
Po aktualizacji systemu z b7048 na b7057 na pierwszy rzut oka nie widac wielkich zmian ale to dopiero poczatek fazy testowania :) jak cos wykryje ciekawego to dam znac ;)
hpx4000:
macie swoje x64 http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=746140&pid=590701148&st=30&#entry590701148
thekaczynsky:
^^ kozacko :D jutro upgrade do 7057
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej