Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (12/40) > >>

ziebal:

--- Cytat: gregor_y w 12 Marzec 2009, 22:23:24 ---
--- Koniec cytatu ---

Własnię Buu :) może jutro... :)
[/quote]

Jeszcze sie dzień nie skończył :)

gregor_y:

--- Cytat: ziebal w 12 Marzec 2009, 22:26:15 ---Jeszcze sie dzień nie skończył :)

--- Koniec cytatu ---

Ehh prawda ale może to i lepiej bo i tak dużo zmian nie widzę 7048 chodzi ok jedyny ważny plus to że do marca 2010 wersja 7057 chodzi :)

umcs:
Ja tam zostaje na 7048 i poczekam na Win. 8, dosyć mam tej ciągłej instalacji...  :D

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 12 Marzec 2009, 22:29:01 ---
--- Cytat: ziebal w 12 Marzec 2009, 22:26:15 ---Jeszcze sie dzień nie skończył :)

--- Koniec cytatu ---

Ehh prawda ale może to i lepiej bo i tak dużo zmian nie widzę 7048 chodzi ok jedyny ważny plus to że do marca 2010 wersja 7057 chodzi :)

--- Koniec cytatu ---

No tak, rok testowania tylko na co system na którym nie wszytskie programy chodzą? ;D

BruTUs:

No tak, rok testowania tylko na co system na którym nie wszytskie programy chodzą? ;D
[/quote]

a na jakim systemie wszystko niby mialoby chodzic, nie ma takiego systemu co by wszystko ogarnial.... na win 7 wszystko odpalam tak czy inaczej wiec nie wiem o jakich prohramach mowisz czy grach...
a poza tym to ze daemon nie chce dzialac to tylko dlatego ze nie chca jeszcze suportu dac do bety.. jak bedzie full to i bedzie daemon... tak na marginesie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej