Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (7/40) > >>

tbgkol:

--- Cytat: Hautameki w 12 Marzec 2009, 14:55:27 ---Na BetaArchive jest dyskusja o tym buildzie, właśnie tam na sewerach FTP się pojawił. A skoro tam jest, to to nie jest Fake.
Za chwilę rozpocznę instalcję.

--- Koniec cytatu ---

Na pewno nie jestem ślepy, ale ja takiego pliku na BA nie widzę. :P

gregor_y:

--- Cytat: tbgkol w 12 Marzec 2009, 15:53:11 ---
--- Cytat: Hautameki w 12 Marzec 2009, 14:55:27 ---Na BetaArchive jest dyskusja o tym buildzie, właśnie tam na sewerach FTP się pojawił. A skoro tam jest, to to nie jest Fake.

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Tbgkol przemówił nie ma takiego pliku więc to pewnie fake... :)

Ktoś zainstalowł to cudo i może się wypowiedziec? bo według mnie to może być fake zmiany tylko kosmetyczne nic wiecej...

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 12 Marzec 2009, 16:32:22 ---
--- Cytat: tbgkol w 12 Marzec 2009, 15:53:11 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Tbgkol przemówił nie ma takiego pliku więc to pewnie fake... :)

Ktoś zainstalowł to cudo i może się wypowiedziec? bo według mnie to może być fake zmiany tylko kosmetyczne nic wiecej...

--- Koniec cytatu ---

To że nie ma na BA to nie znaczy że fake, mogą po prostu załadować po jakimś czasie dopiero ten build. :)

gregor_y:

--- Cytat: tbgkol w 12 Marzec 2009, 16:34:04 ---to że nie ma na BA to nie znaczy że fake, mogą po prostu załadować pop jakimś czasie dopiero ten build. :)

--- Koniec cytatu ---

Wiem...zartowałem kto by się słuchał takiego smarka jak ty :) a na serio jak wspomniałem zmiany tylko kosmetyczne + UAC...ale trochę mnie martwi że ten bug...chyba zostane na 7048 poczekam na cos lepszego niz 7057...

popuri11:
Właśnie ściągam mam już 82% zainstaluje go na VirtualBox i się wypowiem czy to fake czy nie .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej