Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (38/40) > >>

PiasQ:
Zauważyłem ogólnie problemy z łączeniem się z urządzeniami PDA/PNA, nie widzi do nich sterowników lub poprawnie nie instaluje :/

TonyM:
a czy viście też tak nie jest? a i czy sterowniki są pod Viste?:P

I najnowszy oficjalnym buildem jest 7068

PiasQ:

--- Cytat: TonyM w 25 Marzec 2009, 00:23:28 ---a czy viście też tak nie jest? a i czy sterowniki są pod Viste?:P

I najnowszy oficjalnym buildem jest 7068

--- Koniec cytatu ---

Na Viście miałem od cholery różnych PDA/PNA i nie było problemu. Nawet na buildzie 7000 nie miałem z tym problemu.

PiasQ:
Chyba doszedłem co i jak ...
Nie wiem czy to u mnie akurat się schrzaniło, czy może jest to problem tego buildu.
Nowo podłączany sprzęt jest wykrywany i zaczyna się proces instalacji sterowników. Podczas tego procesu system szuka najpierw w swoich zasobach, a później online no i właśnie tu pojawia się problem, bo ten "searching online" trwa dosyć długo i ostatecznie bez pozytywnego wyniku (Sterownik niepoprawnie zainstalowany). Mimo to wchodząc na Windows Update i klikając "Check for updates" po chwili pojawiają się jakieś sterowniki i można je zainstalować. No i teraz wszystko zależy od sprzętu. W przypadku Mio P350 musiałem trzykrotnie szukać aktualizacji żeby ostatecznie zaczął synchronizować się z systemem.

popuri11:
na mininova pojawił się 7065 0 winmain 090317-1835 x86fre client en-us Retail Ultimate-GB1CULFRER EN DVD iso
zanim zacznę ściągać poczekam aż się pojawi więcej komentarzy pod tym torrentem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej