Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!
tbgkol:
--- Cytat: gregor_y w 14 Marzec 2009, 19:38:15 ---
--- Cytat: tbgkol w 14 Marzec 2009, 19:34:10 ---Może mu damy email do gothmoriego? W końcu modzi mają dostęp do emaili na których się rejestruje profile. ;D
--- Koniec cytatu ---
Mam pytanie...ilę ty na forum siędzisz co wejde to ty jesteś...powiniens byc moddem bo ziebal ziewa :)
Co do Gothmoriego cóz chyba sobię strzelił w łeb po tym jak na komendzię go wyśmiali...więc zapomnijmy o nim minutą spokoju...
A tak pozatym spadam tylko ty jestes na tym forum to już jest nudne :)
--- Koniec cytatu ---
Tak, nic nie robię i na forum siedzę... Tylko że obok monitora leżą książki i stoi herbatka. ;D
kamil306:
ha nie jestem idiota:P znalesc znalazlem ale myslalem ze ktos mi pda bo nie chcialem szukac... i dajcie dosc z linuxem wystarczy ze moje serwery dedykowane maja linuxa i mam problemy
gregor_y:
--- Cytat: kamil306 w 14 Marzec 2009, 23:12:31 ---ha nie jestem idiota:P znalesc znalazlem ale myslalem ze ktos mi pda bo nie chcialem szukac... i dajcie dosc z linuxem wystarczy ze moje serwery dedykowane maja linuxa i mam problemy
--- Koniec cytatu ---
Wiesz tylko żartujemy :) a znalesc jest łatwo na torrentach...a Linux to taki żart na forum :)
kamil306:
strasznie dlugo robil ta aktualizacj windows-a a teraz po instalacji wyskoczyl mi jeden upgrade
tbgkol:
--- Cytat: kamil306 w 15 Marzec 2009, 03:43:39 ---a teraz po instalacji wyskoczyl mi jeden upgrade
--- Koniec cytatu ---
Co? :o Może update?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej