Typujemy miesiąc premiery Windows 7

Zaczęty przez popuri11, 08 Marzec 2009, 16:56:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:34:52
Nie pracuje w MS. Ale możesz bardzo łatwo znaleźć kogoś kto ma kolegę w MS. ;)

Są jakieś mniejsze hm pakiety tego technetu bo w sumie niektórych rzeczy nie potrzebuję... :)

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 20:39:23
Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:34:52
Nie pracuje w MS. Ale możesz bardzo łatwo znaleźć kogoś kto ma kolegę w MS. ;)

Są jakieś mniejsze hm pakiety tego technetu bo w sumie niektórych rzeczy nie potrzebuję... :)

Nie ma, ale za to są większe pakiety, ktore się nazywają: MSDN.  ;)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
hehe ja bym mógl dostać takie konto w technecie by móc korzystać z tych wersji produktów ms'owskich które udostępniają w zamian za wychwalanie produktów małomiętkich :D
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:43:30

Ehh to wybiore się do sklepu dopłace to 100-200zł i spokój...dzieki że odpowiadałes na moje pytania :)

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 20:45:06
Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:43:30

Ehh to wybiore się do sklepu dopłace to 100-200zł i spokój...dzieki że odpowiadałes na moje pytania :)

Nie ma za co. :)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

pawelnyczaj

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: Kielce
IP zapisane
Biorąc pod uwagę wysoką jakość bety 1, a teraz buildu 7048 myslę, że premiera w tym roku jest mozliwa. Nie wiem, czy uda się we wrzesniu, ale pewnie MS będzie chciał zdąrzyć przed gwiazdką. Windows 7 daje mozliwość rozruszania obrotów w czasie kryzysu.
Pozdrawiam
Pawe³ Nyczaj

ASUS K52JC
Windows 7 Home Premium PL 6.1 Build 7601 SP1

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
MSDNAA - dla studentow - co najlepsze za darmo wszystko i legalne dopuki instalowałes za czasów studiów - czyli studiujesz , robisz preinstalke w WAIK - backupujesz to do dysku czy na dvd i tylko przywracasz czy ghostujesz i masz na wiecznosć darmowe - instalowane w czasów studiów i tylko kopiujesz z nośnika na nośnik ;p

Czujny

Ekspert
IP zapisane
eh, szkoda że MSDNAA jest tak wąsko dostępne, tylko na politechnikach i niektórych wydziałach informatycznych na uniwerkach...
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: barthd w 09 Marzec 2009, 00:03:17
eh, szkoda że MSDNAA jest tak wąsko dostępne, tylko na politechnikach i niektórych wydziałach informatycznych na uniwerkach...

Zawsze jest DreamSpark... Ale nie wiem, czy będzie tam Seven...

pawelnyczaj

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: Kielce
IP zapisane
Cytat: barthd w 09 Marzec 2009, 00:03:17

Jest jeszcze na niektórych prywatnych uczelniach, o ile studiujesz kierunek o specjalności informatycznej (może być nawet zarządzanie i marketing, byle specjalność miała jakiś związek z informatyką). Tak było kilka lat temu u mnie w Wyższej Szkole Handlowej w Kielcach i najpewniej tak jest tam nadal.
Pozdrawiam
Pawe³ Nyczaj

ASUS K52JC
Windows 7 Home Premium PL 6.1 Build 7601 SP1

Czujny

Ekspert
IP zapisane
Na czym polega dokładniej DreamSpark? Tzn. już jestem na stronie ale ciekawi mnie opinia forumowicza :)
Co do MSDNAA to pewnie prawda i dalej tak jest bo mój kolega jest na zarządzaniu informatycznym na UŁ i właśnie ma dostęp...
Cholernie mu zazdroszczę.

zobaczyłem co z tym DreamSparkiem ale Uniwersytet Warszawski nie jest na liście uczelni ;) Ale Politechnika Łódzka jest a moja dziewczyna tam studiuje więc może uda mi się coś pokombinować ;)
Tylko jak widzę z systemów są tylko Microsoft Servers, raczej mało prawdopodobne żeby 7 dali...

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: barthd w 09 Marzec 2009, 14:19:32
Tylko jak widzę z systemów są tylko Microsoft Servers, raczej mało prawdopodobne żeby 7 dali...

To chyba logiczne?:) w koncu to ma być do nauki a nie grania :)

Czujny

Ekspert
IP zapisane
Oba rodzaje systemów nadają się do nauki ;)

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: barthd w 09 Marzec 2009, 14:19:32
Na czym polega dokładniej DreamSpark? Tzn. już jestem na stronie ale ciekawi mnie opinia forumowicza :)
Co do MSDNAA to pewnie prawda i dalej tak jest bo mój kolega jest na zarządzaniu informatycznym na UŁ i właśnie ma dostęp...
Cholernie mu zazdroszczę.

zobaczyłem co z tym DreamSparkiem ale Uniwersytet Warszawski nie jest na liście uczelni ;) Ale Politechnika Łódzka jest a moja dziewczyna tam studiuje więc może uda mi się coś pokombinować ;)

Już pisalem ze małe szanse na Sevena...

Co do autoryzacji to wystarczy karta ISIC - http://www.isic.pl/