Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Typujemy miesiąc premiery Windows 7
tbgkol:
Ja nie kupię w7, bo po co mi 2 kopia Visty? Moja dobrze dziala nie mam po co nowej kupować.
Alastis:
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 19:16:20 ---Ja nie kupię w7, bo po co mi 2 kopia Visty? Moja dobrze dziala nie mam po co nowej kupować.
--- Koniec cytatu ---
No tak racja :)
Ale ja nie mam wiec stad moje postanowienie aby MS na mnie zarobilo ;D
gregor_y:
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 19:16:20 ---Ja nie kupię w7, bo po co mi 2 kopia Visty? Moja dobrze dziala nie mam po co nowej kupować.
--- Koniec cytatu ---
Prawdo podobnie bedziemy mogli wymienic viste na w7 za dopłatą...ciekawe ile bede musiał zapłacic Vista Home Premium na Seven Ultimate albo Home Premium... :(
tbgkol:
--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 19:30:31 ---
--- Koniec cytatu ---
Prawdo podobnie bedziemy mogli wymienic viste na w7 za dopłatą...ciekawe ile bede musiał zapłacic Vista Home Premium na Seven Ultimate albo Home Premium... :(
--- Koniec cytatu ---
Pewnie tyle samo, co za kupienie oemu w7, bo promocja pewnie będzie obejmować tymi samymi cenami też boxerów.
gregor_y:
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:05:11 ---Pewnie tyle samo, co za kupienie oemu w7, bo promocja pewnie będzie obejmować tymi samymi cenami też boxerów.
--- Koniec cytatu ---
Uuu drogo... :( to chyba zostane na becie przez jakis czas :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej