Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Typujemy miesiąc premiery Windows 7

<< < (4/6) > >>

gregor_y:

--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:34:52 ---Nie pracuje w MS. Ale możesz bardzo łatwo znaleźć kogoś kto ma kolegę w MS. ;)

--- Koniec cytatu ---

Są jakieś mniejsze hm pakiety tego technetu bo w sumie niektórych rzeczy nie potrzebuję... :)

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 20:39:23 ---
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:34:52 ---Nie pracuje w MS. Ale możesz bardzo łatwo znaleźć kogoś kto ma kolegę w MS. ;)

--- Koniec cytatu ---

Są jakieś mniejsze hm pakiety tego technetu bo w sumie niektórych rzeczy nie potrzebuję... :)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma, ale za to są większe pakiety, ktore się nazywają: MSDN.  ;)

Czujny:
hehe ja bym mógl dostać takie konto w technecie by móc korzystać z tych wersji produktów ms'owskich które udostępniają w zamian za wychwalanie produktów małomiętkich :D

gregor_y:

--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:43:30 ---Nie ma, ale za to są większe pakiety, ktore się nazywają: MSDN.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ehh to wybiore się do sklepu dopłace to 100-200zł i spokój...dzieki że odpowiadałes na moje pytania :)

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 08 Marzec 2009, 20:45:06 ---
--- Cytat: tbgkol w 08 Marzec 2009, 20:43:30 ---Nie ma, ale za to są większe pakiety, ktore się nazywają: MSDN.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Ehh to wybiore się do sklepu dopłace to 100-200zł i spokój...dzieki że odpowiadałes na moje pytania :)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma za co. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej