Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy warto instalować Windows 7...

<< < (10/18) > >>

lukas_gab:

--- Cytat: Istarion w 14 Marzec 2009, 12:02:56 ---Małe wtrącenie do wcześniejszego tematu:

Kiedyś w Microsofcie coś się stało i wysiadły wszystkie kompy. Okazało się, że jednak nie wszystkie. Dlaczego? Ponieważ bardzo duża liczba osób pracowała na Linuksach.  :P No i ponoć dostali jakąś karę i musieli przeinstalować na Win'y. To potwierdza chyba, że Pingwinek nie jest taki zły.

--- Koniec cytatu ---

Trzymcie mnie ... i jak tu nie oftopowac jak TAKIE COŚ przychodzi i robi syf . Jezu , tak jak żaden ateista nie uwieży w boga, jak kazdy hetero w miłość homo tak windowsiarz ma gdzieś czy ktoś pracuje na linuksie .. .Zawsze musicie wpierdol*** swoje 3 grosze a takie plotki to chyba z odbytu konia wydobyłeś ....

Istarion:

--- Cytat: lukas_gab w 14 Marzec 2009, 12:05:30 ---
--- Cytat: Istarion w 14 Marzec 2009, 12:02:56 ---Małe wtrącenie do wcześniejszego tematu:

Kiedyś w Microsofcie coś się stało i wysiadły wszystkie kompy. Okazało się, że jednak nie wszystkie. Dlaczego? Ponieważ bardzo duża liczba osób pracowała na Linuksach.  :P No i ponoć dostali jakąś karę i musieli przeinstalować na Win'y. To potwierdza chyba, że Pingwinek nie jest taki zły.

--- Koniec cytatu ---

Trzymcie mnie ... i jak tu nie oftopowac jak TAKIE COŚ przychodzi i robi syf . Jezu , tak jak żaden ateista nie uwieży w boga, jak kazdy hetero w miłość homo tak windowsiarz ma gdzieś czy ktoś pracuje na linuksie .. .Zawsze musicie wpierdol*** swoje 3 grosze a takie plotki to chyba z odbytu konia wydobyłeś ....

--- Koniec cytatu ---

Dobra, dobra... Już się tak nie bulwersuj... Może to tylko głupia plotka...

marog6:
Może sobie poradzę :) 20-25GB ustawie.
Próbę wykonam jutro przez głupie limity na RS

Jooseph nieoficjalnym i chyba nie potwierdzonym RC

Jooseph:
Przecież to wybór usera jaki system wybiera... Wpychanie Windowsiarzom Linuxa to tak, jakby próbować nawrócić niewiernego. Z kolei namówić Linuxiarza na Windowsa to tak jakby namawiać wyznawcę Allaha na Chrześcijaństwo, wyzwie od niewiernych, zastrzeli i rozpocznie Dżihad.

Według instalatora jest to RC1 ;)

Istarion:

--- Cytat: Jooseph w 14 Marzec 2009, 12:08:52 ---Przecież to wybór usera jaki system wybiera... Wpychanie Windowsiarzom Linuxa to tak, jakby próbować nawrócić niewiernego. Z kolei namówić Linuxiarza na Windowsa to tak jakby namawiać wyznawcę Allaha na Chrześcijaństwo, wyzwie od niewiernych, zastrzeli i rozpocznie Dżihad.

--- Koniec cytatu ---

To ja jestem ateista, bo z dwóch korzystam.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej