Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Najnowsza wersja sterowników NVIDIA 181.71 już jest!
gregor_y:
--- Cytat: barthd w 03 Marzec 2009, 20:23:20 ---ale to jakieś konkretne fpsy czy tylko tak Ci się wydaje? B o ja w sumie teraz gram tylko trochę w stalkera i spellforce2 więc nie wiem czy te sterowniki cokolwiek by mi dały :) ale może jak znajdę chwilkę czasu to zrobię porównanie.
--- Koniec cytatu ---
Do tych 2 gier wątpię może 5 fps głównie nowe stery polepszają wydajnosc w nowych grach ale cudów nie można oczekiwac max 20% co nieraz jest około 5 fps...
dziadek:
Co instalować dla Quadro FX 3400 na W7x64???? Sterowniki dla visty czy server2008?
Alastis:
--- Cytat: dziadek w 03 Marzec 2009, 21:52:06 ---Co instalować dla Quadro FX 3400 na W7x64???? Sterowniki dla visty czy server2008?
--- Koniec cytatu ---
Raczej dla visty ;)
sCooBy^:
--- Cytat: barthd w 03 Marzec 2009, 20:23:20 ---ale to jakieś konkretne fpsy czy tylko tak Ci się wydaje? B o ja w sumie teraz gram tylko trochę w stalkera i spellforce2 więc nie wiem czy te sterowniki cokolwiek by mi dały :) ale może jak znajdę chwilkę czasu to zrobię porównanie.
--- Koniec cytatu ---
Na tych z Visty w 3DMark Vantage mam: 4998 pkt.
Na tych z Windows Update mam: 5311 pkt.
Na tych nowych (181) mam: 5458 pkt.
Co do GTA IV to gra chodzi o wiele bardziej komfortowo, na tych z Windows Vista doświadczam opóźnione ładowanie tekstur budynków w niektórych momentach. Na tych najnowszych brak takich niespodzianek nawet przy bardzo szybkim ;) przemieszczaniu się przez miasto :)
Czujny:
O, i to jest różnica :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej