Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
zbaracki:
a teraz pytanie z innej beczki (mam nadzieje ze nie bylo jeszcze o tym na forum, a jak bylo to przepraszam ale nie znalazlem)
co sie rozni w poszczegolnych wersjach 7048?
zauwazylem, ze na forum sporo ludzi pisze o wersji winmain.090211-1625
ja pobralem gotowe bootable iso rowniez od diamondNRG i po zainstalowaniu widze 7048.winmain.090219-1845
8 dni roznicy, ktos ma pojecie na temat jakichkolwiek roznic?
ja do tej pory nie zaobserwowalem zadnego stabilnosciowego problemu u siebie, wszystkie moje dotychczasowe problemy z oficjalnej bety (7000) obficie przeze mnie raportowane, zniknely (szczegolnie zwisy explorer.exe).
thekaczynsky:
Wiem że o tym juz pisaliście zapewne ale interesuje mnie czy jak zrobie upgrade z b.7000 na b. 7048 to czy bede musiał od nowa instalowac programy? I czy nie bedzie problemów z bitlockerem ponieważ wszystkie partycje poza systemową mam szyfrowane.
Z góry dzięki za cynk ;)
Regards
hpx4000:
Upgrade ma tą cechę że nie wprowadza zmian w zainstalowane oprogramowanie, jego ustawienia oraz pliki użytkownika. To wynika z definicji tego słowa.
gregor_y:
--- Cytat: zbaracki w 11 Marzec 2009, 00:06:55 ---i po zainstalowaniu widze 7048.winmain.090219-1845
--- Koniec cytatu ---
Też mam ten sam numer i jakos się tym nie przejmuję nawet jeśli to może pare fixów wiecej...
thekaczynsky:
--- Cytat: hpx4000 w 11 Marzec 2009, 11:52:21 ---Upgrade ma tą cechę że nie wprowadza zmian w zainstalowane oprogramowanie, jego ustawienia oraz pliki użytkownika. To wynika z definicji tego słowa.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję hpx4000, teraz bede mógł z czystym sumieniem zrobić upgrade za jakieś 30 minut jak wróce z pracy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej