Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
Mefi:
ciekawe czy będzie lepiej chodzić :)
bo build 7022 sypał mi się :(
mam pytanie wy pobieracie z tego linka co jest w pierwszym poście ?
- jak ktoś będzie mieć już wszystko i zainstaluje sobie to prosił bym o screeny
dziękuje :)
gregor_y:
--- Cytat: Mefi w 03 Marzec 2009, 20:34:14 ---ciekawe czy będzie lepiej chodzić :)
bo build 7022 sypał mi się :(
mam pytanie wy pobieracie z tego linka co jest w pierwszym poście ?
- jak ktoś będzie mieć już wszystko i zainstaluje sobie to prosił bym o screeny
dziękuje :)
--- Koniec cytatu ---
7048 musi lepiej chodzic bo już nawet nie ma opcji sendfeed back prawie RC...co do screenów na cholere? przecież nie zmienią wyglądu...taki sam jak 7000 może drobne róznice...
alexiej:
Oba buildy poza numerkiem na pulpicie (znakiem wodnym) w wyglądzie się nie różnią.
Oba czyli 7022 i 7048. Co do działania to stawiam że będzie wydajniejszy. skoro 7022 mniej jeszcze ramu zjadał to ten albo to utrzyma i będzie super, albo schrzani i będzie niefajnie. co do bugów to blisko RC więc ten albo się stanie tym RC albo przeskoczą w numeracji o 0,01 i wydzadzą RC.
Przeraszam za nielogicznie pisane zdania, ale właśnie oglądam Sport i mnie cholera bierze xD
popuri11:
mam już zassane 40.3 % ;D
sCooBy^:
--- Cytat: popuri11 w 03 Marzec 2009, 21:23:03 ---mam już zassane 40.3 % ;D
--- Koniec cytatu ---
Jest tu moderator? Pomijając nabijanie postów to zaraz co 2 post to będzie: u mnie 32% a u mnie 99% a u innego zassane.
"co do bugów to blisko RC więc ten albo się stanie tym RC albo przeskoczą w numeracji o 0,01 i wydzadzą RC."
Co do buildów to są one wykonywane jak zajdzie potrzeba przetestowania zmian w kodzie na kompletnie działającym systemie. Windows 7 RC może równie dobrze mieć numer budowy 7122 a wersja RTM 7188 albo 8888 ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej