Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (68/88) > >>

holywood:
hm, mi sie wydawalo, ze wersja rc miala byc wypuszczona tak jak beta... ale moge sie mylic.

co do x64, to xp64 byl troche dziwny, ale juz vista64 to moim zdaniem tez nie gryzla ;) musialem troche poczekac na drivery do dzwieku, bo mam troche dziwna karte, i emu, ktore zostalo kupione przez creativa zaczelo miec taka sama polityke driverowa co creative - czyli w skrocie "mam cie w dupie". ale wyszly i wszystko smigalo jak na 32bit :)

Alastis:
Wersja na torencie mininova to rzeczywiscie Windows 7 beta 7048 x86 wlasnie z niej korzystam i zaczynam testowac :)

holywood:
hm, cos dziwnego zaczelo mi sie dziac na 7048 znow, tzn nie moglem polaczyc sie z siecia wifi zabezpieczona przez 802.1x... fakt faktem, ze ta siec, do ktorej sie lacze w ogole nie dzialala na viscie bez specjalnego oprogramowania, dlatego zdziwilem sie, gdzie na poprzednich 2 buildach na win7 wszystko polaczylo sie "out of the box"... ale nie na nowym ;)

wyskakiwal mi blad, ze cos nie tak jest z certyfikatem i powinienem sie rozlaczyc, byly 2 opcje, albo rozlacz, albo polacz sie mimo to, ale niestety opcja polacz sie mimo to nie dawala za wiele... chwile pomielil i znow to samo ostrzezenie. w koncu udalo mi sie polaczyc z siecia, ale wylaczajac w ogole potwierdzanie certyfikatu, zatwierdzenie w opcjach issuera tego certyfikatu z ktorego korzysta siec nie dawalo nic, dopiero po wylaczeniu tego zupelnie ruszylo. dziwna sprawa, nie wiem, od czego to moze byc zalezne.

tbgkol:

--- Cytat: Alastis w 07 Marca 2009, 12:28:56 ---
--- Cytat: gregor_y w 07 Marca 2009, 12:23:23 ---Mama nadzieje że wersja RC bedzie znowu ze strony M$...

--- Koniec cytatu ---

obawiam sie ze skoro MS nie wypuscil poprzednich kompilacji win7 to tymbardziej nie udostepni wersji RC jedynie tylko scisle okreslonym testerom ale chcialbym sie mylic i moc pobrac RC ze strony MS

--- Koniec cytatu ---

Na pewno posiadacze TN ściągną ze stron MS w7 RC. ;)

Hautameki:
Ktoś tu wyżej pisał, że GTA IV chodzi lepiej z czym się zgodzić nie mogę. Na tym buildzie na nowej ulicy praktycznie nie mam tekstur albo jak są to się doczytuja 20 sekund. Na buildach 7000 i 7022 ten problem nie istniał. Nawet po wpisaniu w "commandline" -availablevidmem... :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej