Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (64/88) > >>

gregor_y:

--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 21:30:17 ---Ja nie śpie... pół chaty na kredyt... ale jak rodzice maja gest to nie przeczę...

--- Koniec cytatu ---

I tak masz łatwo...ja utrzymuję matkę i siostrę bo stary to idiota... :(

Ale nie ważne to nie jest forum o telenowelach :)

Edit: Na razie odechciało mi się pisac wpadne jutro trzymaj się i spłac ten kredyt zanim się wpakujesz w gówno...

Jooseph:
Bless ;] Trzymaj się ;] Niechaj Windows będzie z Tobą ;p A teraz koniec off-topicu... Ma ktoś jakieś nowe problemy z Win 7 Build 7048? Różnice w wydajności (Jedynie testy w grach, bo Smarki wariują)?

tbgkol:

--- Cytat: gregor_y w 06 Marca 2009, 21:31:25 ---
--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 21:30:17 ---Ja nie śpie... pół chaty na kredyt... ale jak rodzice maja gest to nie przeczę...

--- Koniec cytatu ---

I tak masz łatwo...ja utrzymuję matkę i siostrę bo stary to idiota... :(

Ale nie ważne to nie jest forum o telenowelach :)

Edit: Na razie odechciało mi się pisac wpadne jutro trzymaj się i spłac ten kredyt zanim się wpakujesz w gówno...

--- Koniec cytatu ---

My chyba musimy sobie tutaj na forum stworzyć jakiś kącik zwierzeń. ;D

Gnapek:
Jestem z przesiadki z XP'ka na 7 i...? Jestem zadowolony z Windows'a 7, mimo że mój piecyk jest słaby to i tak dźwiga jakoś tą 7 :D Wszystko wygląda ciekawie. Zainstalowane mam tylko Sterowniki od nVidi dla GeForce'a, Gadu-Gadu 8.0 i uTorrent - narazie wystarczy ;)

Co mi radzicie dokupić do tego kompa? Zastanawiałem się nad zakupem jednej kości RAM DDR2 (1 GB) czyli wyjdzie że będe miał 1,5 GB RAM bo mam tylko 2 sloty na pamięć RAM.
Płyta Główna: Gigabyte GA-M61SME-S2
Procesor: AMD Sempron 3000+ (1,6 Ghz)
Karta Graficzna: Galaxy GeForce 7300 GT (128 MB)
Pamięć RAM: 2x512 MB DDR2
HDD: Western Digital 160 GB (SATA II)
Zasilacz: Mode Com MC-350 2.0

Czujny:
niee, to Ci się nie opłaci wogóle. Poczekaj i uzbieraj sobie na 2GB DDDR II lepiej

http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/Kingston_DDR2_2GB_800MHz_CL5/pelny,id,50373/

i to w pojedynczej kości. A za rok, półtora wydasz pewnie jakieś 60-80 zł na drugą taką samą kość i będziesz mieć 4GB.
Takie półotra giga o któym myślisz marnuje tylko sloty :) nawet jak ci nie potrzeba to zapas jest przydatny no i kto wie co będziesz chciał na kompie robić za rok. Albo w grę jakąś pograć sensowniejszą ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej