Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (63/88) > >>

Jooseph:
Dokładnie :)

gregor_y:

--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 21:08:38 ---Dokładnie :)

--- Koniec cytatu ---

No modlę się żeby celeron 4 jajowy był bo jak by nie patrzec róznica nie duża dla zwykłego usera miałem 2 celerony i byłem zadowolony...

Najlepsze jest to miałem Celerona 2.40@3,00 Ghz 256 cache level 2 przesiadłem się na P4 3,4Ghz 2mb cache level 2 i w codzienym użytkowaniu nawet grach nie zauwarzyłem dużej róznicy...

Jooseph:
Az takim desperatem nie jestem... Dla mnie Celeron to tylko biuro... maniak gier i OC :) Rozumiesz nie?? ;] Hehe

gregor_y:

--- Cytat: Jooseph w 06 Marca 2009, 21:27:17 ---Az takim desperatem nie jestem... Dla mnie Celeron to tylko biuro... maniak gier i OC :) Rozumiesz nie?? ;] Hehe

--- Koniec cytatu ---

Gry działają ok na celeronie miałem to wiem...mój obecny procek dużo od celerona się nie rózni a tym bardziej od core 2 duo...a róznica w cenie jest duża... :)

Wiesz nie każdy spi na kasie :) raz kupiłem PC za 7tys po półroku był wart 4tys...dlatego uważam że czeka się na spadek cen nie warto przepłacac nawet jeśli cię stac na PC za 7tys...

Jooseph:
Ja nie śpie... pół chaty na kredyt... ale jak rodzice maja gest to nie przeczę... wycyckam do końca xD Ale ten komputer co składałem w listopadzie 2007 to miał byc na trzy lata... Więc trzeba było poszaleć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej