Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (60/88) > >>

Jooseph:
Dymu nie będzie, mój proc zahartowany :) W GTAIV średnio 52FPS w Benchmarku :) 2FPS więcej :) A teraz znikam, zagłębie się w grę, przy okazji testując stabilność... :)

I nici ;P Nie mogę przebić tej ściany na 3.7Ghz :P Może kiedyś... z lepszym chłodzeniem procka i NB i silniejszym zasilaczem...

gregor_y:

--- Cytat: Jooseph w 06 Marzec 2009, 18:51:00 ---I nici ;P Nie mogę przebić tej ściany na 3.7Ghz :P Może kiedyś... z lepszym chłodzeniem procka i NB i silniejszym zasilaczem...

--- Koniec cytatu ---

Zanim to nastąpi to będziemy na prockach 4 rdzeniowych...jeszcze z rok i można myślec o kupnie :) bo jak na razie prawie nic ich nie wykorzystuje...

Jooseph:
Procesora w tym komputerze wymieniać nie będę... komp był kupowany w listopadzie 2007, więc w listopadzie 2010 będzie nowy komputerek :) Bo ten ma być na trzy lata :) W 2010 to już pewnie na i7 złoże, albo na czymś nowszym jeśli będzie...

ziebal:

--- Cytat: gregor_y w 06 Marzec 2009, 18:59:48 ---
Zanim to nastąpi to będziemy na prockach 4 rdzeniowych...jeszcze z rok i można myślec o kupnie :) bo jak na razie prawie nic ich nie wykorzystuje...

--- Koniec cytatu ---

Mam dwa czterordzeniowce, i uwierz mi - da się je wykorzystać...  ;)

gregor_y:

--- Cytat: ziebal w 06 Marzec 2009, 19:06:45 ---Mam dwa czterordzeniowce, i uwierz mi - da się je wykorzystać...  ;)

--- Koniec cytatu ---

Zależy do czego ja do prostych zadan wykorzystuje myzyka,filmy,gry,internet czasami przerabiam filmy,zdjęcia generalnie ciekawsze rzeczy są do kupienia niż procek którego nie wykorzystam w tej chwili :)

btw.A jak by co to jaki 4 jajowiec radzisz od Intel czy AMD? ja myślałem nad intela + podkręcic go :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej